Ecotherm: Επαναστατική θεραπεία για λαμπερό δέρμα!

Δεν είναι ανάγκη να καταφύγει κανείς στο χειρουργικό τραπέζι για να έχει θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα του προσώπου. Το ινστιτούτο Μορφή του Πλαστικού χειρουργού Σπύρου Β. Ιωαννίδη υπόσχεται μοναδικά αποτελέσματα με την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων. Το ecotherm, όπως ονομάζεται η μη επεμβατική αιθητική μέθοδος, ενδείκνυται για ανάπλαση, τόνωση, σύσφιξη και σε βάθος αναζωογόνηση του δέρματος.

Πώς λειτουργεί το Ecotherm;

H εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρει στους υποδόριους ιστούς μια απολύτως ελεγχόμενη ποσότητα ηλεκτροθερμικής ενέργειας, που έχει σαν αποτέλεσμα

– Τη διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή, πύκνωση και αναδόμηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης (που είναι οι κύριοι παράγοντες της νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας).
– Τη γένεση νέων κυττάρων
– Την αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών.

Έτσι επιτυγχάνεται μια φυσική, ριζική και σε βάθος ανάπλαση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος.

Μπορώ να την κάνω κι εγώ;

Η μέθοδος είναι κατάλληλη σχεδόν για όλους. Συγκεκριμένα το Ecotherm ενδείκνυται:

– Για άτομα όλων των ηλικιών
– Για όλους τους τύπους δέρματος
– Για όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς παρενέργειες (σε αντίθεση με τους περιορισμούς των laser)
– Χωρίς να είναι απαραίτητη η παραμονή στο σπίτι
– Χωρίς φόβους τυχόν ερεθισμών
– Χωρίς να υπάρχουν παρενέργειες

Πόσες συνδερίες πρέπει να κάνω;

Από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα της θεραπείας Ecotherm είναι αντιληπτά. Η υφή του προσώπου γίνεται βελούδινη και υπάρχει η αίσθηση μιας τονωμένης και σφριγηλής επιδερμίδας. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της μεθόδου είναι ότι ενεργοποιεί τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή, προκαλώντας συνεχή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Συνήθως προτείνονται 2 – 3 εφαρμογές με διαστήματα ενός μηνός για να έχουμε τα ιδανικότερα αποτελέσματα.

Του Λευτέρη Σαββίδη

Read More

And More