To dress code του Χειμώνα! Oι πιο δυνατές τάσεις της σεζόν από την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη (part II)

Mετά από έναν καλοκαιρινό Οκτώβριο (!!!) λέμε να υποδεχτούμε τον Νοέμβριο ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στις τάσεις του χειμώνα…πριν μπει -και πάλι- η άνοιξη!!!

/
Για αυτό και τα floral και τα prints ανοίγουν το θέμα εντυπωσιακά!!

(Από αριστερά πάνω: Lanvin, Valentino, Givenchy, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Rodarte)


Και εξίσου εντυπωσιακά και χρωματιστά τα κοστούμια και τα ταγέρ της νέας σεζόν!!
Το Ανδρόγυνο look γίνεται girly και sexy!! Πώς;;; Δείτε πως… Με χρώμα και statement accessories κάλτσες, παπιγιόν και καπέλα που κάθε άλλο πάρα αυστηρά τα λες!!

(Όλα DSquared)


Και το ίδιο ισχύει για τα χρωματιστά πούα παλτό και μποτίνια των -άλλοτε- ultra conservative 40’s…

(Από αριστερά: Miu Miu, Miu Miu, Ungaro)


Και μετά…. ήρθαν οι διαφάνειες!!
Minimal, chic, girly, sexy, romantic, rock & glam… Όποιο και αν είναι το στιλ σας, υπάρχει το κατάλληλο see through look για όλες μας!! Hot trend και fashion statement που θέλει όμως προσοχή, καθρέφτη και αυτοκριτική!!

(Από αριστερά πάνω: Givenchy, Akris, Prada, Givenchy, Givenchy, Gucci, Gucci, Gucci, Antony Vaccarel, Antony Vaccarel, Antony Vaccarel)

/
Kαι το παιχνίδι με το ημίγυμνο δεν θα μπορούσε να βρει πιο αντισυμβατικά ιδανικό συνδυασμό από τις FULL SKIRTS!! Γιατί αυτό είναι το Trend!! Unconventional mix!!! Ό,τι πιο trend styling! Φούστες με όγκο, με βολάν, πλισέ και πιέτες που δίνουν μοναδική κίνηση και θηλυκότητα και σκεπάζουν το σώμα εκεί που οι σέξι και αποκαλυπτικές διαφάνειες χαρίζουν αισθησιασμό!!

(Από αριστερά πάνω: Dior, Rochas, Dior, Dior)

/
Μέχρι και οι ρίγες γίνονται πιο σέξι, πιο τολμηρές, πιο φαρδιές, πάντα δυναμικές αλλά και πάντα επικίνδυνες…. Προσοχή: δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο!!

(Από αριστερά πάνω: Dior, Burberry Prorsum, Dior, Prada, DKNY)

/
Και αφού πιάσαμε τη γεωμετρία φτάσαμε και στα καρό!!! Εντυπωσιακό come back που κυριαρχεί παντού σε όλες τις αποχρώσεις και τα μεγέθη, ακόμη και σε extreme συνδυασμούς και mix & match. Σε ανδρόγυνο στιλ ή σε πιο συντηρητικό, σε minimal chic look και γραμμή που θυμίζει στολή κολλεγίου θηλέων, oversized παλτό και ζακέτες, ταγιέρ και κοστούμια με καρό παπούτσια και καρο τσάντες συνδυασμένα όλα μεταξύ τους δίνουν στο κλασσικό σκωτσέζικο print έναν αέρα που θα ζήλευε και ο Σέρλοκ Χολμς!

(Από αριστερά πάνω: Lanvin, Celine, Prada shoes, Saint Laurent, Victoria Beckham, Saint Laurent, Dior, Celine, Valentino)



Και επειδή πολλές μάλλον θα έχετε τρομάξει με τους τολμηρούς συνδυασμούς στις τάσεις του χειμώνα, οι τόνοι στις αποχρώσεις της πούδρας, σε μπεζ, απαλό ροζ και εκρού αλλά και το γκρι και λευκό έρχονται να χαμηλώσουν τους τόνους και το πετυχαίνουν!!
Μινιμαλισμός και κομψότητα σε όλο τους το μεγαλείο, ό,τι πιο stylish και ξεχωριστό.

(Από αριστερά πάνω: Celine, Lanvin, Blumarine, Valentino, Mulberry, Blumarine, Celine, Celine, Celine, Celine, Celine, Celine, Lanvin, Valentino, Valentino, Valentino, Isabel Marant, Burberry Prorsum, Chanel, Chanel, Chanel)

/
Και επειδή εννοείται ότι οι ΤΑΣΕΙΣ της ΜΟΔΑΣ χωρίς τα NEW STYLES σε ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ είναι σαν να είμαστε…..ξυπόλητες… ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!
Με booties πάμε παντού. Νέα τάση τα lace up (με κορδόνια) και mountain style με τρακτερωτή σόλα.
ΗΟΤ ΧΡΩΜΑΤΑ τα γκρι, μπορντώ, μωβ και μπλε, τα έντονα κίτρινα, πράσινα, κόκκινα για όποια αντέχει να κάνει την διαφορά!!
ΝΕΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ, με κλίση προς τα μέσα, τετράγωνα χαμηλά που θυμίζουν 60’s ή ψηλά με επιρροές από τα 40’s και 50’s.
ΝΕΟ SHAPE και μάλλον τετραγωνίζουμε τον κύκλο ή επιλέγουμε sexy μυτερές γόβες και booties… Αλλιώς επιστροφή στο σχολείο με κολλεγικά και oxfords!

(Από πάνω αριστερά: Versace, Chanel, Dior (λευκό), Versace, Givenchy, Moschino, Zara, Dolce & Gabbana, Etro, Prada, Prada, Prada, Prada, Dior, Valentino, Celine)



Και το πιο ΗΟΤ TREND…..TO HOT FETICH του χειμώνα: high thigh boots!!!
Ευσεβής πόθος για πολλές από εμάς… γιατί αυτό κι αν θέλει τρόπο…. και ανατομία μοντέλου!!!!

(Μπότες Pucci, Chanel, Jeremy Scott γούνινες)

/
Και επειδή χωρίς τσάντα επίσης δεν πάμε πουθενά.. .επιστροφή σε vintage style με παιχνιδιάρικο ή business look και very classic & very chic ύφος που μόνο το χρώμα κάνει και το στιλ και τη διαφορά!
Γούνα, δέρμα φίδι και κροκό ή λουστρίνι, prints και σχέδια, καρό, ριγέ, τουίντ και κέντημα, αλλά και πολύ μικρές ή oversized oι τσάντες του χειμώνα είναι η απόλυτη έκφραση της προσωπικότητάς μας και δίνουν style και στο πιο αυστηρό ή business look.

(Από αριστερά πάνω: Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton γούνινη, Gucci, Roland Mouret, Miu Miu, Chanel, Miu Miu, Prada, Celine, Prada, Prada, Burberry, Burberry, Burberry, Burberry, Miu Miu ροζ)

/
(Από αριστερά πάνω: Zara, Mango, φλοράλ κολάν Zara, Zara, H&M, Zara, μπλε με μαύρο φόρεμα Zara, μπλε τσάντα Zara, γκρι μποτάκι Zara, φόρεμα Mango, καρό γόβα Mango, τσάντα και φούστα Zara, Mango, Mango, μποτάκια Η&Μ, καρό παντελόνι Zara, Mango, παλτό Zara, τοπ Mango, μίνι φούστα Zara, pencil φούστα Mango, tweed παλτό Zara, παντελόνι Mango, Zara)

Και επειδή όλα αυτά που λατρεύουμε στις πασαρέλες οι περισσότερες μάλλον τα θαυμάζουμε με βλέμμα που θυμίζει έντονα… το κοριτσάκι με τα σπίρτα…. ΜΑΣ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ!!
Από τις μεγάλες budget friendly αλυσίδες που όλες αγαπάμε και υποστηρίζουμε και μας στηρίζουν από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, βρίσκουμε ό,τι πιο ΗΟΤ σε STYLE και κάνουμε έξυπνους και μοναδικούς συνδυασμούς και super trendy looks χωρίς τύψεις και στερήσεις!! SMART BUYS 4 SMART GIRLS!!!

Μελετήστε καλά τα POSTS με τις τάσεις, απολαύστε window shopping και κάντε τη σωστή κίνηση!!! H μόδα είναι προσωπική μας υπόθεση αλλά θυμηθείτε και ότι… ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

And More