O Leonardo DiCaprio τρέχει στα δικαστήρια!

Στο στόχαστρο των θαυμαστών φαίνεται πως βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Leonardo DiCaprio, ο οποίος αναγκάστηκε να φθάσει μέχρι τα δικαστήρια μετά από επίθεση που έγινε εναντίον του.

Ο λόγος για μια 40χρονη θαυμάστρια του από τον Καναδά, την Aretha Wilson, η οποία του είχε επιτεθεί με ένα μπουκάλι μπύρας πριν πέντε χρόνια και τον είχε στείλει στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, το 2005, μετά από ένα πάρτυ η συγκεκριμένη γυναίκα είχε χτυπήσει τον διάσημο ηθοποιό με ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας, γιατί τον είχε μπερδέψει, όπως η ίδια λέει, με τον πρώην φίλο της.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, που αυτήν την περίοδο προωθεί τη νέα του ταινία “Inception”, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και είχε κάνει ράμματα στο πρόσωπο και το λαιμό του. Η κοπέλα μετά το περιστατικό, είχε φύγει για τον Καναδά, αλλά πρόσφατα το δικαστήριο του Λος Άντζελες την κάλεσε με την κατηγορία της επίθεσης με όπλο κατά του ηθοποιού.

Πάντως, ο δικαστής έχει ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της 40χρονης και τις απαγορεύει να πλησιάσει τον διάσημο ηθοποιό σε απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα. Παράλληλα, η Aretha Wilson θα πρέπει να παρουσιαστεί και στο δικαστήριο στις 11 Αυγούστου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος της.

Read More

And More