Πήρε τον Robbie χωρίς την περιουσία του!

Προγαμιαίο συμβόλαιο για να θωρακίσει την αμύθητη περιουσία του υπέγραψε ο Robbie Williams με την αγαπημένη του Ayda. Ο Βρετανός τραγουδιστής βρίσκεται μεταξύ των 30 πιο πλούσιων καλλιτεχνών στον κόσμο, σύμφωνα με την λίστα Music Rich της εφημερίδας Sunday Times. Για το λόγο αυτό θέλησε να εξασφαλίσει τα περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών, με ένα συμφωνητικό που προέβλεπε συγκεκριμένο ποσό διατροφής σε περίπτωση διαζυγίου.

Το πρώην μέλος των Take That διατηρεί μεταξύ άλλων βίλα αξία 8.5 εκατομμυρίων λιρών στο Los Angeles, ιδιωτικό γιοτ που κοστολογείται γύρω στα 9 εκατομμύρια και μια Rolls Royce αξίας 300.000 λιρών (σημειωτέον, πως ο διάσημος τραγουδιστής δεν έχει καν δίπλωμα οδήγησης! Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να έχει μια εξαιρετική “συλλογή” πανάκριβων αυτοκινήτων).

Μετά το γάμο το ζευγάρι σκοπέυει να φύγει για μήνα του μέλητος, μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη, οπότε και αρχίζουν οι υποχρεώσεις για τον Robbie. Ετοιμάζει ένα ολοκαίνουριο single, για ένα ντουέτο με τον Gary Barlow (επίσης από τους Take That) το οποίο έχει τίτλο Shame!

Read More

And More