CELEBRITIES STYLE: Ποιες stars φοράνε ήδη κομμάτια από τις καλοκαιρινές συλλογές;

Εαν θέλεις να γνωρίζεις τις τάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο την άνοιξη / καλοκαίρι του 2014, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις αλλού, πέρα από τα red carpets του Hollywood.

Μετά το ντεμπούτο μιας συλλογής στην πασαρέλα, υπάρχει συνήθως μια λεγεώνα από διάσημες οπαδούς του brand που είναι δίπλα στη γραμμή για να δοκιμάσει τη νέα συλλογή. Μερικές είναι προβλέψιμες -όπως η Victoria Beckham στην ομώνυμη σειρά της, η Pixie Geldof που κάνει την επιλογή της από τα τελευταία σχέδια του φίλου της Henry Holland ή η Blake Lively, η οποία πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του αρώματος Gucci Première και φοράει Gucci.

Μερικές όμως είναι απλά ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες -όπως η Μiranda Kerr, η Kate Bosworth και η Rosie Huntington-Whiteley και πολλές ακόμα.



//
H Miranda Kerr φόρεσε ένα David Koma spring/summer 2014 φόρεμα στο Jaguar F-Type Coupe party στο Los Angeles.



//
Η Rosie Huntington-Whiteley φόρεσε ένα Antonio Berardi κοστούμι στα British Fashion Awards.

//
Η Blake Lively ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε με κομμάτι από τη συλλογή Gucci spring/summer 2014 και διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα για το event Beauty in Wonderland by P&G Prestige & Vogue Italia στο Μιλάνο.




Η Katy Perry διάλεξε μια τουαλέτα από τη συλλογή Oscar de la Renta spring/summer για την εμφάνιση της στα American Music Awards.




Η Emma Watson φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από τη συλλογή J. Mendel spring/summer 2014 στην πρεμιέρα της ταινίας Gravity στη Νέα Υόρκη.




Η Suki Waterhouse φόρεσε ένα Emilia Wickstead φόρεμα στα BAFTA Britannia Awards στο Los Angeles.



Η Kate Bosworth φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή του Christopher Kane spring/summer 2014 για την πρεμιέρα της ταινίας Big Sur στη Νέα Υόρκη.




Η Lily Collins φόρεσε ένα Julien Macdonald spring/summer 2014 φόρεμα στα βραβεία Glamour Women of the Year στη Νέα Υόρκη.




Η Poppy Delevingne φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή του Matthew Williamson spring/summer 2014 για να παραβρεθεί στο Elyse Walker’s Pink Party.




Η Julianne Moore φόρεσε ένα Tom Ford spring/summer 2014 φόρεμα για να συνδεύσει το σχεδιαστή στα CFDA/Vogue Fashion Fund Awards.




Η Elizabeth Olsen διάλεξε ένα outfit από τη συλλογή Altuzarra spring/summer 2014 για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας Oldboy στη Νέα Υόρκη.




Η Victoria Beckham φόρεσε κομμάτια από την ομώνυμη συλλογή της spring/summer 2014 στο Vogue London Fashion Week dinner.




H Pixie Geldof στο Vogue London Fashion Week dinner, διάλεξε αυτό το φόρεμα από τη συλλογή House of Holland spring/summer 2014 της οποίας η επίδειξη είχε γίνει ακριβώς μια ημέρα πριν.




Η Rooney Mara φόρεσε ένα Balenciaga spring/summer 2014 φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας Her στο Rome Film Festival.

Read More

And More