Παράλυτη κινδυνεύει να μείνει 14χρονη από πτώση πεύκου σε πανηγύρι!

Στο νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύονται τα δύο κορίτσια που τραυματίστηκαν σοβαρά από πεύκο που έπεσε επάνω τους, την ώρα που διασκέδαζαν σε λαϊκό πανηγύρι στο Κιάτο.

Τα δυο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 και 17 ετών μεταφέρθηκαν από το Κιάτο στο νοσοκομείο της Νίκαιας, με σοβαρά κατάγματα της σπονδυλικής στήλης στην περιοχή του θώρακα. Η περίπτωση της πρώτης κοπέλας, κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη, λόγω της συμπίεσης που υφίστατο στην τραυματισθείσα περιοχή και χειρουργήθηκε άμεσα από τον νευροχειρουργό Α. Φρατζόγλου.
Ωστόσο, η υγεία της 17χρονης, παρά τα κατάγματα, αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή. Επίσης, σοβαρή ήταν αρχικά και η κατάσταση της υγείας του 48χρονου δασοπυροσβέστη Ηλία Γκολφινόπουλου, που διακομίστηκε στο νοσοκομείου Κορίνθου.
Ο τραυματισμός του, σημειώθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε με συναδέλφους του να απομακρύνουν το πεύκο, ύψους 30 – 40 μέτρων, το οποίο έσπασε ξαφνικά και καταπλάκωσε 20 άτομα που διασκέδαζαν, σε πανηγύρι στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού της Παναγίας στο Κιάτο.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Παναγιάς στο Κιάτο Κορινθίας, στο πανυγήρι για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης που βρισκόταν στην σκηνή έμεινε σοκαρισμένος από το περιστατικό.

Δες το video:

Read More

And More