Ποια παρακαλάει για ένα εξώφυλλο στην Αμερικάνικη Vogue;

Η Victoria Beckham είναι τόσο απελπισμένη για ένα εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue που έχει καταλήξει να παρακαλάει την Anna Wintour!

H Victoria έχει ήδη φωτογραφηθεί για 5 εξώφυλλα Vogue άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένου και της τουρκικής τον περασμένο μήνα, αλλά το παιδικό της απωθημένο είναι να βρεθεί στο πρωτοσέλιδο της αμερικάνικης έκδοσης!

Η Anna Wintour μάλλον έχει διαφορετική άποψη όμως και τα καλάθια με λουλούδια που της στέλνει η Posh δεν είναι αρκετά για να την μεταπείσουν. Συγκεκριμένα η Σιδηρά Κυρία της μόδας πιστεύει πως το προφίλ της Victoria είναι πολύ κίτρινο λόγω της υπερέκθεσης της στα tabloid και δεν συνάδει με την φιλοσοφία της αμερικάνικης Vogue!

O διάσημος στιλίστας, Phillip Bloch, προσθέτει: “Μάλλον έχει γεράσει για την Vogue! Στην Wintour αρέσει η φρεσκάδα και τα νιάτα! Εάν είναι τόσο απεγνωσμένη να βρεθεί στο εξώφυλλο θα πρέπει να το πληρώσει! Εάν πιστεύει ότι θα βρεθεί εκεί μόνο επειδή το θέλει θα πρέπει να ξυπνήσει!”

Εγώ τι να πω; Θα μου άρεσε να έβλεπα την Victoria στο εξώφυλλο της Vogue! Ιδιαίτερα εάν έβγαινε από το safety box της! Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα όμως θα βλέπω και θα ξαναβλέπω την Blake Lively!

Read More

And More