Η JLo ψάχνει βοηθό!

Στην αναζήτηση προσωπικού βοηθού φαίνεται πως το έχει ρίξει η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez, η οποία ψάχνει ένα άτομο που θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να σταθεί στο πλευρό της.

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται εύκολο και ενδιαφέρον να γίνουν οι βοηθοί της γνωστής τραγουδίστριας, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως οι απαιτήσεις για μια τέτοια θέση είναι ιδιαίτερα υψηλές και η ντίβα της ξένης μουσικής είναι πολύ σχολαστική σε αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Life & Style”, η Jennifer Lopez θέλει να προσλάβει ένα άτομο που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες και θα παίρνει αποφάσεις σε δύσκολες στιγμές, ακόμη και υπό πίεση. Παράλληλα, θα δουλεύει για ‘κείνη 6 φορές την εβδομάδα γύρω στις 12 ώρες την ημέρα και θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί.
Ο βοηθός της θα πρέπει να μπορεί να ταξιδεύει κάθε στιγμή και να προσαρμόζεται σε μια εύκολα σε μια ξένη χώρα“, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Ακόμη, ο προσωπικός βοηθός της, ίσως να πρέπει, κάποιες φορές, να προσέχει τα παιδιά και να μαγειρεύει αν λείπει ο butler. Το θετικό, πάντως, της υπόθεσης είναι ότι θα συναναστρέφεται με διάσημες προσωπικότητες και θα βοηθά την σταρ να διαλέγει τα ρούχα που θα φορά στις επίσημες εμφανίσεις της. Όσο για τον μισθό, αυτός θα αγγίζει τα 55,000 με 65,000 λίρες.

Read More

And More