Βαριές ποινές για την απαγωγή και εξαφάνιση του Μ. Παπαγεωργίου – Η μάνα ζητούσε επίμονα να μάθει που είναι το παιδί της!

Μέσα σε κλίμα πόνου, συγκίνησης και με την τραγική φιγούρα της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου να ραγίζει καρδιές, ανακοινώθηκαν σήμερα οι ποινές στην δίκη για την εξαφάνιση του 26χρονου στις 9 Αυγούστου 2012.

Η μητέρα του Μάριου, κατέρρευσε 4 φορές και φώναζε συνεχώς: Θέλω να μάθω που είναι το παιδί μου. Την ώρα που ανακοινώνονταν οι ποινές είπε μάλιστα Το παιδι μου μπορούν να το φέρουν πίσω; Φίλοι και συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου έδειχναν με όποιον τρόπο μπορούσαν, ακόμα και με μαντινάδες τον πόνο και την οργή τους για το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρουν τι απέγινε το παιδί τους.

src=http://images.watchit.gr/?h=450&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/21/marios.jpg

Ο Πέτρος Μιχαλεάκος βρέθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία, αρπαγή απο κοινού, απόπειρα εκβίασης κατα συναυτουργία και σύσταση συμμορίας. Καταδικάστηκε σε ισόβια και 23 χρόνια.

Ο Αναστάσιος Μπάσαντης κρίθηκε ένοχος για απόπειρα εκβίασης κατα συναυτουργία. Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξη με αναστολή.

Ο Αριστείδης Κορέντιος κρίθηκε αθώος για άμεση συνεργεία σε αρπαγή και ένοχος για ένταξη σε συμμορία. Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια κάθειρξη με 4ετη αναστολή και περιοριστικό όρο την εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Παναγιώτης Χαϊκαλης και η Ευγενία Ταμπάκακη κρίθηκαν αθώοι.

src=http://images.watchit.gr/?h=450&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/21/marios1.jpg

Οι Βασίλειος και Γεράσιμος Ταμπακάκης κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη σε συμμορία. Ο Βασίλειος Ταμπακακης καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση εξαγοράσιμη προς 5 ευρω ημερησίως και ο Γεράσιμος Ταμπακάκης σε 3 χρόνια φυλάκιση εξαγοράσιμη προς 5 ευρω ημερησίως.

Η Παρασκευή Σιούταλου κρίθηκε ενοχή για αρπαγή, απλή συνεργεια σε απόπειρα εκβίασης και ένταξη σε συμμορία. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 χρόνων.

Όλοι ζήτησαν να αναγνωρισθούν τα ελαφρυντικά του προτερου εντιμου βιου και ορισμένοι από τους κατηγορουμένους να κριθούν ότι επέδειξαν ειλικρινή μεταμέλεια, μη ταπεινά αιτία και μετέπειτα καλή συμπεριφορά.

Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθούν όλα για όλους, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More