Πωλείται το σπίτι του Ναυάρχου Μιαούλη! Δες φωτογραφίες από το ακίνητο.

Η ιστορική κατοικία ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1880 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε αυτό το σπίτι ο Ανδρέας Μιαούλης, έζησε επί σειρά ετών και απέκτησε τα έξι του παιδιά, με την πρώτη του γυναίκα Ειρήνη.

Το σπίτι αναζητεί το νέο της ιδιοκτήτη και το πιο πιθανό είναι να περάσει στα “χέρια” κάποιου από την Αμερική, τη Ρωσία ή την Κύπρο, αφού από εκεί έχει εκδηλωθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η κατοικία του Ναυάρχου που βρίσκεται στο δυτικό λιμενοβραχιόνα της Ύδρας, νοικιάζεται από το 1980 και είναι το πλέον τουριστικό και εμπορικό σημείο του κοσμοπολίτικου νησιού.

Κάθε χρόνο το νησί επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο και ειδικά το ακίνητο. Από τη θέση στην οποία βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία. Παράλληλα σύμφωνα με το spiti24.gr προσφέρεται για εμπορική χρήση αλλά και για κατοικία.

Το συνολικό εμβαδό των κτισμάτων ανέρχεται σε 227,74 τ.μ., με το οικόπεδο να καταλαμβάνει 164,55 τ.μ., το ισόγειο 114,58 τ.μ., ο όροφος 108,73 τ.μ., η εξωτερική αποθήκη, 1,58 τ.μ και το εξωτερικό wc 2,85 τ. Η τιμή του σπιτιού ανέρχεται στα 3.500.000€.

Read More

And More