Γιατί ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν μόνος του στη Μύκονο;

Στο “νησί των ανέμων” βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, να κάνει βόλτες στα Ματογιάννια και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Γιατί όμως ήταν μόνος του;

Ο διάσημος ηθοποιός, που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου αποκλείστηκε στη Μύκονο, όπως είπε στο TLIFE. Ο Γιάννης Αϊβάζης καθώς γυρνούσε από τις διακοπές του στην Ικαρία με το σκάφος του και αποκλείστηκε στο κυκλαδίτικο νησί λόγω καιρικών συνθηκών. Η Μαρία Κορινθίου, πάντως δεν ήταν μαζί του, καθώς κάποιες υποχρεώσεις στην Αθήνα την κράτησαν για λίγο μακριά του.
Ο ίδιος, παρόλο που κατάφερε να παρατείνει για λίγο της διακοπές του λόγω καιρού, δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός,, όμως, τον απαθανάτισε να κάνει μπάνιο στις γνωστές παραλίες της Μυκόνου και να απολαμβάνει μια βόλτα στα στενά του νησιού.
Όσον αφορά την επιστροφή του στην Αθήνα και τα μελλοντικά του σχέδια, ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως μεγάλη προτεραιότητά του αυτήν την περίοδο είναι ο γάμος. “Προετοιμάζουμε το γάμο μας αυτήν την περίοδο”, είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE.
Δες φωτογραφίες:


Ο Γιάννη Αϊβάζης κάνει μια βουτιά στα γαλανά νερά του νησιού!


Βόλτα στα στενά της Μυκόνου!

Δες το βίντεο:

Read More

And More