Nέο site www.sanilady.gr μόνο για γυναίκες!

Το καινούργιο site των Sani Lady Sensitive by Everyday, είναι εδώ! Επισκεφτείτε το και ενημερωθείτε, βρείτε χρήσιμες συμβουλές, ακολουθήστε τα προγράμματα γυμναστικής ειδικά σχεδιασμένα από την ομάδα της Ελένης Πετρουλάκη, βρείτε ιδέες για να περάσετε δημιουργικά τον ελεύθερό σας χρόνο.

Με θετική σκέψη, σωστή ενημέρωση και τα κατάλληλα προϊόντα σύμμαχό σας, ζήστε κάθε μέρα με σιγουριά και ελευθερία, όπως σας αξίζει.

Tο Ladies’ club δημιουργήθηκε μόνο για γυναίκες και σας εξασφαλίζει ειδικά προνόμια και παροχές, χωρίς καμία επιβάρυνση με την κάρτα Ladies’ Club!!

Γίνετε σήμερα μέλος στο www.sanilady.gr και επωφεληθείτε:

– Εκπτωτικά κουπόνια και δείγματα για την σειρά επιθεμάτων των Sani Lady Sensitive

– Έως και 30% έκπτωση στις υπηρεσίες των Mod’s Hair. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τις υπηρεσίες ομορφιάς Mod’s Hair σε προνομιακές τιμές.

– Κάρτα Αθηνόραμα Club μόνο με 15€. Το Αθηνόραμα Club συνεργάζεται με εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής ζωής εξασφαλίζοντας για τα μέλη του ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι και 50%.

– 25% έκπτωση από το makigiaz.com για τις ιδιαίτερες στιγμές και περιστάσεις που θέλετε να εμπιστευτείτε την επιμέλεια του μακιγιάζ σας σε έναν ειδικό.

– Έως και 30% έκπτωση στον χώρο δημιουργικής έκφρασης “Κύκλοι” για όλες εσάς που επιθυμούν να πειραματιστούν με την τέχνη και τη χειροτεχνία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε χωρίς χρέωση στο 800-11-22000.

Κάθε μέρα Sani Lady Sensitive, κάθε μέρα γυναίκα!

Read More

And More