Ποιοι και γιατί έχουν κάνει έξαλλη την Ελένη ! Πως σχεδιάζει να αντιδράσει η γνωστή παρουσιάστρια !

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα είναι γεγονός με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, τόσο σε επαγγελματικό -ήδη χθες έδωσε το παρών στην πρώτη σύσκεψή της ομάδας της- όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν σύμφωνα με το gossiptv.gr ότι η παρουσιάστρια θα συναντηθεί με την ομάδα των δικηγόρων που την εκπροσωπεί αύριο Τετάρτη, ενώ ο σκοπός της συνάντησης είναι πολύ σοβαρός και αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα προστατευθεί !

Θα συζητήσει με τους νομικούς της συμβούλους και θα αναζητήσει τρόπους με εξώδικα, αγωγές και μηνύσεις για να σταματήσει αυτό το απίστευτο γαϊτανάκι παραπληροφόρησης με στόχο την ίδια αλλά και την οικογένειά της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως την Τετάρτη το πρωί θα οριστούν οι επόμενες κινήσεις σε δικαστικό επίπεδο, καθώς έχουν συλλεχθεί όλα τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην ίδια το καλοκαίρι που πέρασε.

Η θέση της Ελένης είναι δεδομένη. Είναι σκληρή και την μεταφέρει σε όλους: «Αν θα πληρώσει ένας θα πάρουν το μήνυμα οι υπόλοιποι και θα προσέξουν πολύ την επόμενη κίνησή τους»

Read More

And More