Αεράκι ανανέωσης έχει φυσήξει στην “Ονειροπαγίδα” !

Αφού έφτασε πρώτα στο χείλος της καταστροφής τελικά η “Ονειροπαγίδα” του ΑΝΤ1 κατάφερε να επιβιώσει ! Η αισθηματική κομεντί του καναλιού του Αμαρουσίου ξεπέρασε τον σκόπελο των οικονομικών προβλημάτων που είχε – όλοι οι ηθοποιοί ως γνωστόν έχουν μείνει απλήρωτοι αφού η περσινή εταιρία παραγωγής βάρεσε κανόνι… – και ξανά προς την δόξα τραβά.

Πως έγινε το …θαύμα; Εννοείται πως η σειρά άλλαξε εταιρία παραγωγής και την παραγωγή της πια υπογράφει η “Ena Productions” . Ετσι, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που έγιναν για να μπορέσει να συνεχίσει το τηλεοπτικό της ταξίδι θα έχουμε και πολλές νέες αφίξεις ,έτσι ώστε και να ενισχυθεί το καστ, αλλά και για να πάρει μία άλλη τροπή το σενάριο.

Οι νέοι ,λοιπόν, επισκέπτες της “Ονειροπαγίδας” είναι ο Χρήστος Γιάνναρης, ο Ορέστης Τζιόβας ,αλλά και η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα.

Η Ιζαμπέλα μετά την συμμετοχή της στο “Κάρμα” ,δέχτηκε την πρόταση των υπευθύνων του ΑΝΤ1 να συμμετέχει και στην “Ονειροπαγίδα” ,πρόταση την οποία δέχτηκε αμέσως ,αφού η συγκεκριμένη σειρά ήταν μία απο τις σειρές που πέρσι η Ιζαμπέλα παρακολουθούσε φανατικά, γιατί ταίριαζε και με το στυλ της και με την αισθητική της ,οπότε είναι περιττό να σας πω, πως είπε αμέσως το “ναι”.

Η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την νέα νοσοκόμα η οποία θα μπει σε νέους μπελάδες και νέες περιπέτειες ,με ποιον άλλο; Μα φυσικά με τον Πέτρο !

Οσο για το ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος που θα κρατήσει ο Χρήστος Γιάνναρης και ο Ορέστης Τζιόβας ; Ο Χρήστος θα υποδυθεί τον “Φώτη Δανέζη” και ο Ορέστης τον “Ορέστη Βρανά”. Και για να πάρετε μία μικρή γεύση σας παρουσιάζω μία σύντομη περιγραφή των δύο ηρώων…

Ο “Φώτης Δανέζης” ,είναι ο γιος του κηπουρού και οδηγού του Βύρωνα Λαδά, ερωτεύτηκε την Κατερίνα στα 16 του και τον ερωτεύτηκε κι αυτή. Ο Φώτης είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο έκανε έρωτα η Κατερίνα. Όταν το έμαθε ο πατέρας της, έδιωξε τον πατέρα του από την Έπαυλη.

Η Κατερίνα δεν έμαθε για ποιο λόγο ο Φώτης κι ο πατέρας του έφυγαν κι έζησε αρκετά χρόνια με το τραύμα ότι ο Φώτης την παράτησε και την ξέχασε.
Ο πατέρας του Φώτη τον έστειλε εσώκλειστο σε καλό σχολείο στο Λονδίνο και του είπε: «Είδες τι μοίρα έχουν οι ασήμαντοι; Γι αυτό κι εσύ να κοιτάξεις να σπουδάσεις και να γίνεις δυνατός. Αν ήμασταν δυνατοί ο Λαδάς δε θα μας έδιωχνε».
Ο Φώτης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Έπαυλη και την Κατερίνα, πράγμα που καθίσταται αδύνατο. Τη στήνει έξω από την έπαυλη αλλά μαθαίνει πως η Κατερίνα βρίσκεται στη θεία της στη λίμνη Λουγκάνο στην Ελβετία. Ετσι φεύγει μακριά της. Ο Φώτης κι η Κατερίνα ζουν την ίδια πλάνη. Νομίζουν ότι ο ένας ξέχασε τον άλλον.

Τώρα ζει με την Πάτυ, με μια Κύπρια πλούσια στο Λονδίνο. Είναι πετυχημένος, ευκατάστατος, κοφτός και με ψυχρή ευγένεια. Τα τελευταία νέα που είχε από την Κατερίνα είναι η αγγελία γάμου της με τον Άγγελο Κομνηνό.

Όταν ο Φώτης διαβάζει για τη σύλληψη του Άγγελου Κομνηνού και της Μύριαν Λαδά για την απαγωγή της Κατερίνας Λαδά, τα χάνει.

Ο Φώτης αποφασίζει κι έρχεται με την Πάτυ στην Ελλάδα. Ετσι, μετά από μία σειρά γεγονότων οι δρόμοι του με την Κατερίνα ενώνονται και πάλι και δεν αργεί να ανακαλύψει πως δεν την …ξεπέρασε ποτέ !

H ιστορία του “Ορέστη Βρανά” ξεκινά κάπως έτσι… Η Αυγή Βαλλιάνου, η μάνα του Πέτρου, απελπισμένη από τη βιαιότητα του άντρα της, ερωτεύεται τον Μάκη, έναν Υαδίτη που ζει στην Αυστραλία, μένει έγκυος και το σκάει μαζί του, αφήνοντας ένα γράμμα στον Πέτρο του λέει ότι θα του εξηγήσει.Ο Πέτρος ήταν τότε 15 χρόνων κρατάει ακόμα αυτό το γράμμα. Στην Aυστραλία γεννιέται ο Ορέστης.

Στην αρχή η Αυγή δε στέλνει μήνυμα που βρίσκεται, φοβούμενη την οργή του άντρα της και το πόσο κακό μπορεί να κάνει σε εκείνη, μα περισσότερο στον Πέτρο και τη Μαρούλα. Λίγο καιρό μετά όμως δίνει στον άντρα της γράμμα για το παιδί της.
Ο Μάκης δεν στέλνει ποτέ κανένα από τα γράμματα, επειδή φοβάται ότι ο Πέτρος μπορεί να του πάρει πίσω την Αυγή του.
Η Αυγή απογοητεύεται κι η υγεία της κλονίζεται. Δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι άφησε πίσω τον Πέτρο και ότι ο Πέτρος τη μισεί , – όπως αυτή νομίζει – , γι’ αυτό δεν απαντά στα γράμματα της.

Χωρίς να μιλά σε κανέναν βουλιάζει στην θλίψη.Ο Μάκης φεύγει από καρδιακή προσβολή κι ο Ορέστης μεγαλώνει μόνος με μια μάνα στα όρια της τρέλας που τον γεμίζει τραύματα και που τον αποτελειώνει με το θάνατο της.

Ο Ορέστης βρίσκει όλα τα γράμματα της μάνας και μαθαίνει πως αισθανόταν η μάνα του για τον Πέτρο. Μισεί τον αδελφό του επειδή τον θεωρεί αιτία της δυστυχίας του. Ετσι αποφασίζει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Για να βρει τις ρίζες του και… να τις ξεριζώσει. Να εκδικηθεί τον Πέτρο που του πήρε την ευτυχία.

Read More

And More