To σπίτι του Ryan Phillippe!

Με τεχνολογία “αντι-paparazzi”, γήινα χρώματα και πολλές ανέσεις, το σπίτι του Ryan Philippe είναι ιδανικό για μια διασημότητα και δη έναν εργένη.
Το σπίτι του Ryan Phillippe θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ορμητήριο. Χτισμένο στο Hollywood Hills, κοστολογείται πάνω από 7 εκατ. δολάρια. Γνωστός για το low profile του, ειδικά μετά το χωρισμό του από την σύζυγό του Reese Witherspoon, δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις, όπως πισίνα, media room, μπαρ με ενυδρείο, σάουνα, στούντιο, δωμάτιο μουσικής και φυσικά πέντε κρεββατοκάμαρες και έξι μπάνια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ξεχωριστό μπαλκόνι. Η έπαυλη είναι γνωστή με το όνομα “Raising Zen” και διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία “stoperazzi” που κρατάει μακριά τα ανεπιθύμητα βλέμματα των paparazzi.

/
Από τους ωραίους του Hollywood, ο Ryan Phillippe επέλεξε ένα σπίτι-φρούριο αλλά και εναρμονισμένο με το περιβάλλον του, με φυσικά υλικά και γήινα χρώματα.

/
Εντυπωσιακή πανοραμική άποψη της έπαυλης με την πισίνα να δεσπόζει στο κέντρο της.

/
Η είσοδος της έπαυλης με ξύλινες λεπτομέρειες.

/
Η πισίνα δεσπόζει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού με φυτά απόλυτα εναρμονισμένα με το περιβάλλον του Hollywood Hills.

/
Το καφέ κυριαρχεί στο σαλόνι που βλέπει στην πισίνα δίνοντας έναν οικείο τόνο στο χώρο.

/
Κουζίνα με άρωμα οικογενειακό, έμφαση στο σκουρόχρωμο ξύλο και στις inox επιφάνειες, κατάλληλη για έναν χωρισμένο πατέρα!

Read More

And More