Τρία εύκολα χτενίσματα για να μην σου καούν τα μαλλιά από την λαμπάδα! Από τον Δ. Σταματίου!

Υπάρχει ένας φόβος που όλες έχουμε αντιμετωπίσει κατά καιρούς αυτή την περίοδο. Τον βαφτίζω “φόβο της λαμπάδας”. Και είναι αυτό που συμβαίνει όταν Μεγάλη Παρασκευή ή Ανάσταση πηγαίνεις στην εκκλησία και αν έχεις μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, τα βάζεις μέσα από το top σου για να είναι ασφαλή από την λαμπάδα που βρίσκεται ακριβώς πίσω σου! Πόσες από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο έχετε νιώσει κάπως έτσι; Χμμμ! Αρκετές!

Το task που ζητήσαμε από τον hair stylist και make up artist Δημήτρη Σταματίου (στα χέρια του αφήνεται η Νάντια Μπουλέ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταξύ πολλών άλλων!) ήταν πολύ συγκεκριμένο: “Δείξε μας τρία εντυπωσιακά χτενίσματα αλλά και ασφαλή ώστε να μην καούν τα μαλλιά από την λαμπάδα!”. Α! Και εύκολα εννοείται, ώστε να μπορούμε να τα κάνουμε μόνες μας. Εξάλλου, ειδικά στην περίπτωση που θα κάνουμε Πάσχα εκτός το πολύ πολύ να πάρουμε μαζί μας το σεσουάρ. Σίγουρα, πάντως, όχι τον κομμωτή μας! Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Πλάγια πλεξίδα

Η πλάγια πλεξίδα δείχνει τέλεια ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά. Δεν προϋποθέτει ιδιαίτερο κόπο. Πολλές φορές δεν χρειάζεσαι καν καθρέφτη. Απλώς επένδυσε σε ένα επιμελώς ατημέλητο look!

Low bun

To χαμηλό σινιόν είναι αγαπημένο επιλογή και πολύ, πολύ chic! Στο παρακάτω βίντεο, ο Δημήτρης Σταματίου μας δείχνει πώς να το πετύχουμε χωρίς καν τσιμπιδάκια!

Messy updo

Θα κρατήσω αυτό το χτένισμα για την Ανάσταση! Είναι από τα αγαπημένα hair looks της Blake Lively και ταιριάζει σε κάθε ηλικία. Σέταρέ το με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια και θα δείχνεις κούκλα!
PS: Δες εδώ τι σκουλαρίκια να επιλέξεις ανάλογα με το χτένισμά σου!

Πάτα play και δες πώς μπορείς να κάνεις τα παραπάνω χτενίσματα!

Read More

And More