Τα πιο άσχημα μοντέλα στον κόσμο!

Αν νομίζεις πως τα μοντέλα είναι μόνο καλλίγραμμες κοπέλες με τέλειες αναλογίες και καλογυμνασμένοι άντρες με baby faces τότε μάλλον κάνεις λάθος. Αυτό τουλάχιστον, έρχεται να δείξει ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στο εξωτερικό που ονομάζεται “Ugly Models”

Πρόκειται για ένα πρακτορείο μοντέλων στο οποίο η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο και μάλιστα πολύ μεγάλο. Με μια διαφορά όμως: τα μοντέλα ποικίλουν και δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που συμμετέχουν σ’ αυτό. Μπορεί να είναι άντρες και γυναίκες πολύ ψηλοί ως και πολύ κοντοί, αδύνατοι ή παχουλοί, νέοι ή γέροι, με σκουλαρίκια ή χωρίς.

Αυτά τα μοντέλα μπορούν να συμμετέχεουν από τις ταινίες του James Bond μέχρι τις διαφημίσεις των Marks and Spencer και να καλύψουν μια ευρύτερη γκάμα επιλογών. Εξάλλου, το αγγλικό πρακτορείο μοντέλων χρησιμοποιεί το σλόγκαν της Coco Channel; “Για να γίνεις αναντικατάστατος πρέπει να είσαι διαφορετικός”.

Τα μοντέλα του συγκεκριμένου πρακτορείου, που μπορεί κάποιος να τα δει μέσω internet, αναμένεται να εμφανιστούν σε γνωστό Show της τηλεόρασης στη Γαλλία. Ανάμεσα σε αυτά είναι ένα συνταξιούχος που έβαλε το πρώτο σκουλαρίκι του στα 75 και σήμερα έχει 241 τρύπες.

Το πρακτορείο των άσχημων μοντέλων ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1969, όταν κάποιοι φωτογράφοι δυσκολέυονταν να βρουν άτομα με ασυνήθιστη εμφάνιση και σήμερα αντιπροσωπεύει τουλάχιστον 1000 μοντέλα διαφορετικού ύψους, βάρους και ηλικίας. “Τα μοντέλα μας έχουν εργαστεί στον Calvin Klein και έχουν κάνει φωτογραφήσεις μέχρι και για το ιταλικό Vogue’, αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Δες φωτογραφίες από τα πιο άσχημα μοντέλα στον κόσμο:

Read More

And More