Γιώργος Παράσχος: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Κροκίδα στην Καβάλα!

Στο club των παντρεμένων ανήκει πια ο Γιώργος Παράσχος. Ο ανερχόμενος ηθοποιός που συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη και έκλεψε τις εντυπώσεις στο J2US με την Κατερίνα Στανίση ανέβηκε χθες τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Χρύσα Κροκίδα.
Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, παντρεύτηκε σε ένα όμορφο εκκλησάκι στην Καβάλα, την γενέτειρά του Γιώργου, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

/

Ο γάμος είχε έντονα παραδοσιακά στοιχεία, όπως είχα αποκαλύψει και ο ίδιος ο Γιώργος Παράσχος στο TLIFE. (Δες εδώ τη συνέντευξη του Γιώργου Παράσχου στο TLIFE)

Ο ίδιος φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και παρόλο που έκοψε τα μαλλιά του, δεν ξυρίστηκε τελικά. Λαμπερή και χαρούμενη στο πλευρό του εντυπωσίασε η σύζυγός του Χρύσα. Η κοπέλα φορούσε ένα λευκό νυφικό, είχε ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά της σχημάτιζαν χαλαρές μπούκλες που έπεφταν στους ώμους της.

Το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Τη φωτογραφία “ανέβασε” στη προσωπική του σελίδα στο instagram, ο σχεδιαστής, Απόστολος Μητρόπουλος, που πόζαρε μετά το γάμο και αγκαλιά με την νύφη.

/

Read More

And More