Κορινθίου – Αιβάζης: Αποκλειστικές λεπτομέρειες του γάμου!

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ανάβυσσο, εκεί που μένουν. Στο σπίτι αυτό η Μαρία έχει πολλές αναμνήσεις αφού περνούσε τα καλοκαίρια της με τον παππού και την γιαγιά της.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου με κουμπάρους τον αθλητικογράφο Γιώργο Θαναηλάκη και την γυναίκα του Βέρα Τριανταφυλλοπούλου.

Το ζευγάρι ήδη έχει αρχίσει να μοιράζει τα πρώτα προσκλητήρια σε συγγενείς και φίλους. Οι προσκλήσεις έχουν καλοκαιρινό στυλ αφού είναι διακοσμημένες με κοχύλια και αστερίες. Άλλωστε όλο το ύφος του γάμου είναι είναι ανάλαφρο και νεανικό. Επειδή το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί δίπλα στην θάλασσα όλα έχουν σχεδιαστεί για να υπάρχει αρμονία.

Η Μαρία και ο Γιάννης νιώθουν ήδη παντρεμένοι αφού έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια! Η μικρή τους κόρη, Ισμήνη, όπως αποκάλυψε η Μαρία στο TL!fe θα είναι μάλιστα και παρανυφάκι. Στο γάμο θα παρευρεθούν περίπου 300 άτομα ανάμεσα στους οποίους θα είναι συγγενείς, φίλοι αλλά και συνεργάτες του ζευγαριού.

Τα στέφανα του γάμου είναι προσωπικά σχεδιασμένα από την Αγγελική Καψάλη, η οποία τα έκανε δώρο στο ζευγάρι και είναι από ατόφιο ασήμι. Επίσης, οι βέρες τους είναι από τα καταστήματα κοσμημάτων Armaos ενώ τα μαλλιά της νύφης θα επιμεληθεί ο Τρύφων Σαμαράς.

Όσον αφοράτο νυφικό, η σχεδιάστρια Έλενα Βορρέ αποκάλυψε στο TL!fe αποκλειστικές λεπτομέρειες: “Θα είναι ρομαντικό αέρινο και θα ταιριάζει στο δικό της στυλ. Δεν θα έχει κάτι το υπερβολικό. Θα είναι ένα ιδιαίτερο φόρεμα φτιαγμένο από τούλι και δαντέλα. Το χρώμα του θα είναι λευκό ενώ θα είναι μακρύ με ενυπωσιακή ουρά.”

Read More

And More