Ε. Παπαρίζου: “Δεν προγραμματίζω το πότε θα κάνω παιδί!”

Για τις φετινές συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα, τη συνεργασία με τους ONIRAMA και τον Θοδωρή Μαραντίνη, την οικογένεια και τους εφοριακούς μίλησε η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της στο “Εγώ”.

Η φετινή χρονιά ήταν σίγουρα μια από τις πιο καλές για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία συνεργάστηκε με τους ONIRAMA και γύρισε όλη την Ελλάδα, κάνοντας συναυλίες. “Η περιοδεία αυτή ήταν η καλύτερή μου. Μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στον κόσμο”, αναφέρει και προσθέτει: “Στις συναυλίες είδα την ανάγκη του κόσμου να διασκεδάσει. αλλά στα μάτια τους κουβαλούσαν μια μελαγχολία”, αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τη συνεργασία της με τους ONIRAMA λέει: “Το κλίμα μεταξύ μας ήταν κυριολεκτικά οικογενειακό. Έχουν τρομερό χιούμορ τα παιδιά και περάσαμε πολύ καλά”.

Όσον αφορά την οικογένεια και τα παιδιά, η ίδια υπογραμμίζει πως το να κάνεις οικογένεια είναι κάτι πολύ όμορφό και δύσκολο ταυτόχρονα. “Τα παιδιά το μόνο που θέλουν είναι αγάπη και οι γονείς να τα ζήσουν σε καλύτερες συνθήκες από αυτές που μεγάλωσαν εκείνοι”, λέει και συμπληρώνει: “Εγώ δεν θέλω να προγραμματίσω το πότε θα κάνω παιδιά. Όποτε θέλει εκείνο θα έρθει”.

Τέλος για τους εφοριακούς του ΣΔΟΕ που έκαναν έλεγχο στη συναυλία στην Κεφαλονιά, η ίδια υπογραμμίζει: Όπως εγώ κάνω τη δουλειά μου, έτσι και οι εφοριακοί κάνουν τη δική τους. Δεν ήρθαν να μας εκθέσουν.”

Δες φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου από το περιοδικό “Εγώ”:

Read More

And More