Κ. Καινούργιου: Πίσω από την πρόταση για το Δέστε τους κρύβεται ο Μουτσινάς!

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση: ”Πάντα ήθελα να σπουδάσω δημοσιογραφία, γι’αυτό και η προτεραιότητά μου όταν έφτιαχνα το μηχανογραφικό μου ήταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ξεκίνησα να κάνω την πρακτική μου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου. Από την πρώτη στιγμή αγάπησα την τηλεόραση και κατάλαβα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ύστερα βρέθηκα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Όμορφο Κόσμο το πρωί και αργότερα μαζί με το Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη”.

Η εμπειρία που αποκόμισε από τον ”Όμορφο Κόσμο” θα την βοηθήσει πολύ στο νέο της βήμα στην εκπομπή ”Δέστε τους”. Πιστεύει πως πίσω από την πρόταση που δέχθηκε κρύβεται ο Νίκος Μουτσινάς: ”Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω για το ταλέντο του. Είμαστε φίλοι κι ένας άνθρωπος που αγαπώ ιδιαίτερα. Φαντάζομαι πως μπορεί να έκανε εκείνος την αρχική πρόταση”, δηλώνει.

Τι λέει όμως για τον ανταγωνισμό; ”Εννοείται πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Η Τατιάνα είναι ένα δυνατό πρόσωπο και ένας εξαιρετικός αντίπαλος όπως και η Ζωή της Άλλης. Το Δέστε τους όμως έχει αποκτήσει το κοινό του και θεωρώ πως φέτος θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Έχουμε άλλωστε πολλή όρεξη για δουλειά κι εύχομαι ότι ο κόσμος θα το αγαπήσει και θα το επιβραβεύσει. Καλό είναι να κοιτάς και το τι κάνουν οι απέναντι αλλά πάνω απ’όλα να γίνεις εσύ καλύτερος και να μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος είναι πολύ κακός σύμμαχος”, υπογραμμίζει η παρουσιάστρια στο TV Έθνος.

Δες το τρέλερ της εκπομπής “Δέστε τους” για την φετινή σεζόν:

Read More

And More