Ο Στράτος μιλάει για την είσοδό του στην “Ζωή της Αλλης” !

Οκτώ ολόκληρα χρόνια πέρασαν απο την τελευταία φορά που ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στα τηλεοπτικά πλατό… Οκτώ ολόκληρα χρόνια πέρασαν απο την εποχή που ο Στράτος κυριαρχούσε στην tv ! Φέτος ; Φέτος επιστρέφει ,αφού ως γνωστόν όλοι επιστρέφουν κάποια στιγμή στον …τόπο του εγκλήματος !

Ναι, ο Στράτος γυρίζει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μάλιστα γυρίζει μέσα απο την αήττητη σειρά του Mega , “Η ζωή της άλλης” . Οπως ηταν φυσικό ήδη έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος σχετικά με την είσοδό του στην σειρά. Τι λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο “7 Mέρες TV” ;

«Θα υποδυθώ τον “Αντώνη” και τώρα που το σκέφτομαι ίσως ο “Αντωνης” είναι ο πιο κακός ρόλος τη καριέρας μου… Και αυτό γιατί; Γιατί ο άνθρωπος που υποδύομαι έχει δύο πρόσωπα: στην κόρη του παρουσιάζεται καλός και τρυφερός, αλλά στη γυναίκα του δείχνει ένα διαφορετικό εαυτό. Οπότε μπορώ να του δώσω μια ιδιαίτερη σφραγίδα», τονίζει ο γοητευτικός ηθοποιός, ενώ δεν παραλείπει να πει ,πως χαίρεται ιδιαιτέρως που θα βρίσκετε στο ίδιο σήριαλ με την Κάτια Δανδουλάκη την οποία αγαπάει και εκτιμάει απεριόριστα.

Όσο για το ότι θα υποδύεται έναν τόσο …κακό ρόλο; Το διασκεδάζει λέγοντας: «Δεν πειράζει εξάλλου οι κακοί πάντα έχουν γοητεία».

Η είσοδος του Στράτου Τζώρτζογλου στην “Ζωή της άλλης” θα γίνει απο τον Γενάρη και μετά και η συμμετοχή του θα έχει διάρκεια είκοσι επεισοδίων.

Read More

And More