Οι ρίγες δίνουν στιλ στο χώρο σου…

Ένα είναι δεδομένο: οι ρίγες δημιουργούν εντυπώσεις! Αν κι εσύ θέλεις να κάνεις το χώρο σου αξιομνημόνευτο υπάρχουν πολλοί τρόποι και λόγοι να επιλέξεις ριγέ!


Οι ρίγες είναι ιδανική λύση για να προϊδεάσεις τον επισκέπτη του σπιτιού σου για τους υπόλοιπους χώρους του. Βάλε για παράδειγμα ρίγες στο χωλ ή σε έναν διάδρομο για να εντυπωσιάσεις και να δώσεις έμφαση στο στιλ σου!


Οι ρίγες δίνουν χαρακτήρα. Θέλεις να αναδείξεις έναν πίνακα, μια γωνιά του σπιτιού σου ή ακόμα και να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό; Βάλε τις ρίγες στη ζωή σου. Το ριγέ μάρμαρο για παράδειγμα (δεξιά) δημιουργεί μια υπέροχη ψευδαίσθηση για το μέγεθος του μπάνιου.


Για περισσότερο χρώμα ή για να εντείνεις το παιχνίδι με το φως, μη φοβηθείς τις ρίγες. Μια ανοιχτόχρωμη ριγέ ταπετσαρία δημιουργεί μια ευχάριστη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα σε αυτήν την ηλιόλουστη τραπεζαρία.


Είσαι λάτρης του αγγλικού στιλ στα σπίτια; Τότε το ριγέ επιβάλλεται και μάλιστα οι ψιλές ρίγες σε όλο το μήκος των τοίχων ενός δωματίου ακόμη και στο ταβάνι.


Δώσε vintage ύφος στο σαλόνι σου ανακατεύοντας τις ρίγες. Ένα ριγέ κάλυμμα στον καναπέ με μαξιλάρια με ρίγες σε ανάμεικτες φορές μπορεί να δώσει ύφος παλιού και μάλιστα νησιώτικου στον καναπέ σου.


Σπάσε τη μονοτονία με χρωματιστές ρίγες. Έχεις ένα δωμάτιο λευκό; Κάνε το διπλανό του ριγέ για να αλλάζει το μάτι παραστάσεις.

Read More

And More