Η Ζέτα Μακρυπούλια σε “καυτές” πόζες!

Η Ζέτα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας με την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο έρωτάς τους έχει γίνει δεκάδες εξώφυλλα αλλά δεν είναι μόνο αυτό που τραβάει τα φώτα της δημόσιότητας πάνω της.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Dancing έχει κεδρίσει τα καλύτερα σχόλια για την παρουσία της στα τηλεοπτικά πράγματα. Δεν είναι όμως λίγες οι -κατά καιρούς- δηλώσεις, ανθρώπων του θεάματος, που αναφέρονται στο αν αξίζει να χαρακτηρίζεται ”ηθοποιός” ή όχι.

Στις αρχές του χρόνου, ο Χρήστος Λούλης είχε πει χαρακτηριστικά: ”Μπορεί και να το έκανα. Έχω παίξει σε παραστάσεις, σίριαλ και σε ταινίες με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μία σκηνή, με ένα παιδί, ακόμα και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το σκυλί ή το παιδί είναι ηθοποιός;…”. O ίδιος είχε τονίσει τότε ότι δεν θεωρεί συνάδελφό του την Ζέτα, ενώ εκείνου είχε προηγηθεί ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.

Δεν ήταν όμως, λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν τότε την Ζέτα. Ανάμεσά τους ο παλιός συνεργάτης της Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, φυσικά ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ θέση είχε πάρει σε όλο αυτό και η ίδια η Ζέτα.

Η Ζέτα όμως, για όσους δεν το γνωρίζουν, εκτός του ότι έχει σπουδάσει σε δραματική σχολή έκανε και το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη σε αρκετά μικρή ηλικία. Στα πρώτα της βήματα, μάλιστα, παράλληλα με το modeling συμμετείχε και στη σειρά του Νίκου Μαστοράκη, ”Χωρισμένοι με παιδιά”, ενώ λίγο καιρό αργότερα, μπορούσαμε να την απολαύσουμε στη σειρά ”Αέρινες σιωπές”.

Σαν επαγγελματίας λοιπόν, ηθοποιός, που για τις ανάγκες του ρόλου πρέπει να κάνει και πιο extreme πράγματα, η Ζέτα έπρεπε στο συγκεκριμένο σίριαλ να εμφανιστεί topless ή ακόμα και να κάνει ”σεξ” με τον Σωκράτη Αλαφούζο!

Κάποιες από αυτές τις επιλογές ίσως είναι αυτές που έδωσαν “λάθος” εικόνα όμως ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το υποκριτικό της ταλέντο; Άλλωστε το να είσαι sexy δεν είναι κακό, ειδικά όταν συνδιάζεται με το ταλέντο!

Δες βίντεο:

Read More

And More