Η Lady Gaga λιμοκτονεί…για να χωρά στα ρούχα της!

Σύμφωνα με το βιβλίο που έγραψε ο πρώην μάνατζερ της ανατρεπτικής Lady Gaga, David Ciemni, η γνωστή τραγουδίστρια έχει σοβαρό πρόβλημα με το φαγητό.

Η εμμονή της τραγουδίστριας να φοράει τα πασίγνωστα εκκεντρικά ρούχα της, την έχει οδηγήσει στο νοσοκομείο όχι μια, ούτε δυο, αλλά…έξι φορές μόνο το 2009! Μάλιστα, ο πρώην μάνατζερ δεν διστάζει να την χαρακτηρίσει ψυχικά και πνευματικά άρρωστη!

Σύμφωνα με το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει σύντομα, O David Ciemni υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια σε κάθε tour που κάνει “ξετινάζει” τα γλυκά και τα junk food! Τώρα τι κάνει τόσο φαγητό και πως διατηρεί την σχεδόν σκελετωμένη σιλουέτα της, είναι μια άλλη ιστορία!

Ο Ciemni υποστηρίζει πως μπορεί να τρώει τεράστιες ποσότητες φαγητού και γλυκών ανά διαστήματα, όμως μπορεί να μένει σχεδόν νηστική ακόμα και για εβδομάδες!

Αλήθεια ή ψέμα, παραμένει μυστήριο, όμως ο πρώην μάνατζερ υπόσχεται πως μέσα από το βιβλίο του, θα αποκαλύψει πολλά από τα μυστικά της star που μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Φυσικά, το βιβλίο αναμένεται να έχει επιτυχία, όπως και ό,τι αναφέρεται στην Lady Gaga!

Read More

And More