Ο πρόεδρος, ο εραστής, η νεότερη σύζυγος και η… δολοφονία!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Ζιμπάμπουε. Ο 86χρονος πρόεδρος της χώρας, Ρόμπερτ Μουγκάμπε είναι παντρεμένος με την κατά 41 χρόνια μικρότερή του, Γκρέις. Ωστόσο η 45χρονη δεν του είναι και τόσο πιστή καθώς διατηρούσε παράλληλη σχέση εδώ και 5 χρόνια με τον Γκιντέον Γκόνο που είναι ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας. Οι δυο τους συναντιόντουσαν 4 με 5 φορές το μήνα σε μία φάρμα για να… χαρούν τον έρωτά τους.

Το σκάνδαλο έχει συγκλονίσει τη χώρα ωστόσο τα πράγματα μπλέχτηκαν ακόμη περισσότερο. Ο πρόεδρος έμαθε για τα κατορθώματα της άπιστης συζύγου του από την αδερφή του η οποία του τα είπε όλα λίγο πριν ξεψυχήσει. Τότε ο πιστός του φίλος και σωματοφύλακας, Κεν Τσαντεμάνα, του είπε πως κι εκείνος το ήξερε. Τον συμβούλευσε μάλιστα να μην το κάνει θέμα και απλά να μιλήσει στην γυναίκα του.

Λίγες μέρες αργότερα όμως ο σωματοφύλακας βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις αρχές κάποιος τον είχε δηλητηριάσει. Ο 50χρονος Γκόνο, δηλώνει πως φοβάται και εκείνος για τη ζωή του. Ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει διαστάσεις στο θέμα καθώς έχει συνηθίσει να πέφτει θύμα απιστίας από την σύζυγό του. Η κυρία με τα ακριβά γούστα αρέσκεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις. Ίσως ο 86χρονος πρόεδρος να μην τη καλύπτει…


Read More

And More