Ποια είναι τα beauty προϊόντα που δεν λείπουν από το νεσεσέρ μου

Η περιποίηση είναι ένα κομμάτι που αφορά κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό της. Στη δική μου περίπτωση ως αθλήτρια δεν έχω το χρόνο που απαιτείται για κάτι τέτοιο παρολαυτα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό όταν βρίσκομαι Ελλάδα και δεν έχω αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά και στα ταξίδια που κάνω έχοντας κάποια βασικά προιόντα πάντα μαζί μου.

Προστασία και περιποίηση από τον ήλιο…

Η ταλαιπωρία και η καταπόνηση λόγω του αθλήματός μας είναι μεγάλη, έχουμε “γράψει” ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο κάτι που ταλαιπωρεί το δέρμα, τα μαλλιά κτλ . Γι’ αυτό το λόγο πάντα υπάρχουν στο νεσεσέρ μου προϊόντα που είναι απολύτως απαραίτητα για μένα και πλέον έχουν γίνει καθημερινή ανάγκη και συνήθεια.

Στα απολύτως απαραίτητα θα εντάξω το αντηλιακό προσώπου αλλά και σώματος. Επιλέγω κάποιο προϊόν με υψηλό δείκτη αλλά και κατάλληλο για τον τύπο δέρματός μου. Η ενυδατική κρέμα βρίσκεται πάντα στην τσάντα μου και τη χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ καθώς επίσης και κρέμα ματιών που τη χρησιμοποιώ ήδη αρκετά χρόνια και τη θεωρώ πολύ σημαντική για κάθε ηλικία. Ενυδάτωση φυσικά χρειάζεται και το σώμα με αγαπημένη κρέμα την Victoria Secret Vanila Lace ή Coconut Passion.

Συμπληρωματικά έχω και κάποιες μάσκες μιας χρήσης για ενυδάτωση προσώπου τισ οποίες αγοράζω από το φαρμακείο.

Για όμορφα μαλλιά…

Για τα μαλλιά μου χρησιμοποιώ αντηλιακό αλλά και ένα λάδι θρέψης και ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τέλος όταν βρίσκω χρόνο προγραμματίζω και κάποιους καθαρισμούς προσώπου, είναι τέτοια η επιβάρυνση του δέρματος που το θεωρώ απαραίτητο.

Ακόμα κι αν δεν έχουμε χρόνο αλλά και με λίγα χρήματα μπορούμε πάντα να φροντίζουμε τον εαυτό μας αρκεί να χρησιμοποιούμε κάποια βασικά προιόντα περιποίησης που είναι εύκολο να το κάνουμε όπου κι αν βρισκόμαστε κάθε στιγμή, γιατί πάνω απ´όλα εκτός από αθλήτριες είμαστε και γυναίκες.
Βικυ

Read More

And More