Δ. Αναστασιάδης: “Θεωρώ ότι έχασα χρόνο στο Dream Show”

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στη Real για το Dream Show, τη νέα του δισκογραφική δουλειά και το μοναδικό καλό που προκύπτει από την κρίση και στη δισκογραφία…

Μετανιωμένος για τη συμμετοχή του στο Dream Show φαίνεται να είναι ο 25χρονος τραγουδιστής αφού όπως δηλώνει: “Θεωρώ πως έχασα χρόνο. Ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να μου έπεσε και λίγο βαρύ όλο αυτό το παιχνίδι. Ούτε και με βοήθησε να βγάλω τον πρώτο μου δίσκο. Αποχωρώντας από το Dream Show δεν υπήρχε για μένα κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Το μόνο που μου έμαθε είναι τι θα πει έκθεση… (…) Πήγα στο παιχνίδι γιατί ήμουν ένα παιδί από την επαρχία, με πολλή αγάπη για τη μουσική και χωρίς κάποιον γνωστό για να με σπρώξει”.

Ο νεαρός τραγουδιστής δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί σε λαϊκές πίστες, όπως άλλοι συνάδελφοί του με αντίστοιχες ποπ ροκ καταβολές, εκτός αν είχε να πει κάτι μέσα από αυτή τη συνεργασία. “Ακούω λαϊκά τραγούδια γιατί έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα ζούμε κι αυτά κυλούν στο αίμα μας. Αλλά δεν είμαι εγώ”, εξηγεί.

Η κρίση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τη δισκογραφία… όμως ο Δήμος καταφέρνει να βρει και ένα θετικό στην όλη κατάσταση: “Τα πράγματα στη δισκογραφία είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Κάποτε ο κόσμος ανακάλυπτε τον καλλιτέχνη. Κι άμα ήθελε να τον ακούσει έπρεπε να τον ψάξει..(…) Σήμερα οι χρόνοι, τα κομμάτια και τα θέματα τους γίνονται λίγο κατά παραγγελία. Το μόνο καλό με την κρίση που είναι γενικότερη είναι πως μέσα από το ξεσκαρτάρισμα θα επιβιώσουν οι καλύτεροι”.

Ο νέος του δίσκος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου, είναι μια “πιο ώριμη συνθετικά δουλειά”, με έντεκα σχεδόν αυτοβιογραφικά τραγούδια και ποπ ροκ ύφος.

Read More

And More