Φαίη – Γιώργος : Τίναξαν την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα !

Απλά δεν υπάρχουν τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης που κατάφερε να σημειώσει το “Πρωινό Mou” ! Η ψυχαγωγική εκπομπή του Mega κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να καταρρίψει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ τηλεθέασης που είχε πετύχει μέχρι τώρα, πατώντας γκάζι και εκτοξεύοντας την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια; Η AGB – Nielsen χθες υποκλίθηκε στους οικοδεσπότες του “Πρωινού Mou”. Ετσι, το καθημερινό, ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού, κατάφερε να πετύχει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 35,4%, ενώ υπήρξαν στιγμές που η εκπομπή (σε ότι έχει να κάνει με το σύνολο της τηλεθέασης πάντα) έφτασε στο σημείο να χτυπήσει μέχρι και 45άρια !

Εκεί δε που το “Πρωινό Mou” πραγματικά εκτοξεύθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, σημειώνοντας κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές επιδόσεις, ήταν και στα επιμέρους κοινά. Με άλλα λόγια ; Στο κοινό από 15-44 ετών που είναι και το λατρεμένο κοινό της διαφημιστικής αγοράς, η εκπομπή άγγιξε επίσης πάνω από 45,0%, ενώ υπήρξαν στιγμές που τα κοντέρ έσπασαν, μιας και έφτασαν να γράφουν μέχρι και το 56,8% !!!!

Εννοείται φυσικά πως αυτές οι τρελές επιδόσεις του Γιώργου και της Φαίης σημειώνονται φέτος μιας και έχουν μείνει μόνοι τους να παίζουν μπάλα στην πρωινή ζώνη από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, χωρίς κανέναν απολύτως ανταγωνισμό του ίδιου τύπου απέναντι ,όμως, δεν παύει αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης να είναι… απίστευτα κι ,όμως, αληθινά και βεβαίως-βεβαίως και αξιοσημείωτα !


Read More

And More