Που σχεδιάζει να περάσει τα Χριστούγεννα η Ελένη ;

Η γιορτή των Χριστουγέννων της… πάει πολύ, μιας και είναι μία από τις περιόδους του χρόνου που η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να απολαμβάνει σα μικρό παιδί. Ετσι, με το που μπαίνει ο Δεκέμβρης αρχίζει να καταστρώνει τα Χριστουγεννιάτικα πλάνα της και να σχεδιάζει επ ΄ακριβώς το πως θα περάσει όλες αυτές τις Αγιες μέρες που βρίσκονται πια προ των πυλών !

Φυσικά το τι ακριβώς θα κάνει τις γιορτές κάθε χρόνο εξαρτάται και από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και από το πόσες ημέρες θα μπορέσει να βρεθεί μακριά από το πλατό.

Απ ΄ότι ,λοιπόν, έμαθα, αυτά τα Χριστούγεννα σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, προγραμματίζει να τα περάσει όντας στις τηλεοπτικές επάλξεις. Ναι, αν και οι περισσότεροι θα στοιχημάτιζαν πως η Ελένη θα προσπαθούσε να μαγνητοσκοπήσει όσο το δυνατόν περισσότερες εκπομπές, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να κάτσει στο σπίτι με τους δικούς της ανθρώπους, τελικά κάνει την έκπληξη.

Απ ΄ότι μου μαρτύρησαν τα… πουλάκια του Alpha, για την ώρα η Ελένη προσανατολίζεται στο να βγάλει κανονικά στον αέρα τις μεσημεριανές εκπομπές του καναλιού που θα μεταδοθούν τόσο ανήμερα, όσο και την δεύτερη μέρα των Χρστουγέννων και να γράψει τις επόμενες τρεις εκπομπές, έτσι ώστε να επιστρέψει στο πλατό, μετά την Πρωτοχρονιά.

Με άλλα λόγια; Η Ελένη κατά πάσα πιθανότατα θα κάνει κανονικά ζωντανή εκπομπή Τρίτη και Τετάρτη, 25 και 26 Δεκεμβρίου, θα μαγνητοσκοπήσει τις εκπομπές που θα βγουν στον αέρα Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα, 27,28 και 31 Δεκεμβρίου, στη 1 του Γενάρη, Πρωτοχρονιά θα παίξει best off και η ωραία Ελένη της Κάντζας θα μας κλείσει πονηρά και πάλι το μάτι, μαζί με τους συνεργάτες της, από τις 2 του Γενάρη και μετά.

Μάλιστα, ήδη, έχει ξεκινήσει να γράφει τις γιορτινές εκπομπές της, αρχή γενομένης με την εκπομπή που θα βγει στον αέρα στις 27 Δεκεμβρίου και στην οποία θα έχει συντροφιά τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου !


Read More

And More