Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κι άλλοι celebrities έγιναν πωλητές! Το TLIFE ήταν εκεί

Όσες και όσοι βρεθήκατε την Τρίτη το απόγευμα στο σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών στην Κηφισιά συναντήσατε μία ευχάριστη έκπληξη! Στο corner της Kiehl’s οι πωλητές ήταν αγαπημένοι σου celebrities. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν ένα από αυτά τα πρόσωπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

Πολλοί ακόμα φορέσαν όμως λευκές ποδιές και έγιναν πωλητές της Kiehl’s για καλό σκοπό. Ανάμεσά τους η στιλίστρια των σταρ Αλεξάνδρα Κατσαίτη, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, η Αφροδίτη Σημίτη, οι Freaky Fortune και οι Deux Hommes.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των σκοπών της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Μέριμνα που έχει ως κύριο σκοπό τη ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν την ασθένεια ή το θάνατο.


Tη μουσική επιμέλεια του event ανέλαβε ο Join Radio και οι μουσικοί παραγωγοί: Άννα Αναστασίου, Γιώργος Σεράγος, DJ Speerit.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της.

Read More

And More