Shopping! To περιοδικό Οzon καλοσωρίζει το νέο μέλος του!

Η επιλογή της λέξης ‘boutique’ δεν ήταν τυχαία, καθώς το ΟΖΟΝ Boutique φιλοδοξεί να αποτελέσει μια επιλεκτική shopping κοινότητα που θα προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση e-shop στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βασικός στόχος είναι να γίνει ο καθημερινός virtual shopping προορισμός για όσους αναζητούν μια διαφορετική πρόταση στο χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, των αξεσουάρ και του design.

Το Ozon Boutique αντανακλά την φιλοσοφία καi την αισθητική του περιοδικού ΟΖΟΝ όπωςαυτή αποτυπώνεται όλα αυτά τα χρόνια στις σελίδες του, στηρίζοντας την αντισυμβατική πλευρά της αστικής κουλτούρας. Άλλωστε, η σύνδεση του ονόματος OZON με τη μόδα είναι πλέον αδιαμφισβήτητη έχοντας δημιουργήσει μια σειρά από επιτυχημένα fashion events που αποσκοπούν σε ένα δυναμικό, άμεσο διαλόγο μεταξύ brands, labels και νέων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αντίστοιχα, το ΟΖΟΝ Boutique αποτελεί συνέχεια αυτής της προσπάθειας έχοντας ως προυπόθεση την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της διαφορετικότητας. Από το ξεκίνημα του, το Ozon Boutique περιλαμβάνει στις προτάσεις του συλλεκτικά, limited edition προϊοντα από συνεργασίες με πρόσωπα που βάζουν τη δική τους, προσωπική πινελιά ερχόμενοι από διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους, όπως του illustration και των κόμικς. Έλληνες σχεδιαστές, labels και brands νέων, ανερχόμενων δημιουργών με ξεχωριστή, πρωτότυπη ματιά, συνθέτουν αυτή τη boutique!

www.ozonboutique.com

Read More

And More