“Είμαι μόνη, μεγαλώνω το παιδί μας, αλλά θέλω να ερωτευθώ”. H Μαρίνα θέλει τη γνώμη σου

Καλησπέρα!!!

H δική μου ιστορία αρχίζει εδώ και ένα χρόνο από τη στιγμή που χώρισα.
Είμαι 22 ετών και υπήρξα για δύο χρόνια παντρεμένη -λόγω απρόσμενης εγκυμοσύνης και συνάμα τρελού έρωτα- με έναν άνθρωπο ο οποίος παρόλο που νόμιζα πως με αγαπάει, ένιωθε πολύ λιγότερα σε σχέση με εμένα.
Ο γάμος μας είχε την κατάληξη που έχουν οι περισσότεροι γάμοι σε αυτήν την ηλικία: τον χωρισμό. Είμαι μόνη λοιπόν εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και μεγαλώνω το παιδί μας, αλλά όπως είναι φυσικο έχω την ανάγκη να ερωτευθώ και να είμαι με κάποιον.
Συναντώ όμως πολλά προβλήματα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τη μανία όλων για τη νέα μόδα που ονομάζεται “ελεύθερη σχέση”. Έχω συναναστραφεί με διάφορους άντρες, αλλά όλοι επιδιώκουν το σεξ και όχι κάτι παραπάνω.
Εγώ πάντα ξεκαθαρίζω πως θέλω σχέση, αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση. Ίσως έχουν ενδοιασμούς για το θέμα του παιδιού και φοβούνται μήπως ψάχνω να το “φορτώσω” σε κάποιον. Ναι, το έχω ακούσει κι αυτό! Δεν είναι όμως έτσι. Έχω ανάγκη από στήριξη και συντροφικότητα και όχι από έναν υποψήφιο σύζυγο.
Το πιο άσχημο της όλης υπόθεσης είναι ότι είμαι ερωτευμένη με κάποιον εδώ και καιρό, στον οποίο βέβαια δεν έχω πει τίποτα. Ο ίδιος μου έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά όταν πήγε να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας, μου δήλωσε πως δεν θέλει σχέση σοβαρή.
Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Να του πω πως νιώθω ή θα γελοιοποιηθώ;
Από τη μία σκέφτομαι πως είμαι μόνο 22 κι ότι αξίζει να ρισκάρω και να περνάω καλά κι από την άλλη συνειδητοποιώ πως είμαι μάνα ενός παιδιού και δεν με παίρνει για πολλά.
Παλεύω ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα και κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει πραγματικά.
Ίσως κάποια από εσάς μπορέσει….
Μαρίνα
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. koita egw pistevw pws to gegonos oti psaxneis apegnwmsena na kaneis mia sxesh fainetai ki etsi to katalavainoun kai tromazoun…koita na xalarwseis ligo..ti 8a pei sxesh?ola me ton kairo erxontai!den to xeirizesai swsta to 8ema..logiko na nomizoun oloi oti psaxneis enan ”patera” .einai sto xeri s na kaneis ton allon na 8elei mia pio sovarh desmeysh apo sena..oson afora afton pou eisai erwtevmenh twra opws les, xexna ton..aftos paei twra tromaxe…prosexe tis kinhseis s ston epomeno!!!

  2. ʼμα σου δήλωσε “πως δεν θέλει σχέση σοβαρή” δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Ίσως αν δεν το συζητούσες και άφηνες να εξελιχθεί το πράγμα, να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Οι άντρες σήμερα μάλλον δεν θέλουν να ακούν τη λέξη ‘σχέση’ έχουν όλοι προβλήματα, όπως και εμείς οι γυναίκες και δεν μπορούν να αφεθούν σε συναισθήματα και αποκλειστικότητες. Απο την πείρα μου, δεν νομίζω οτι αν πείς σε εναν άντρα “θέλω σχέση” θα κάτσει.Όλοι θα τσινίσουν. Το θέμα είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, να φέρεσαι σωστά, να είσαι έξυπνη και να μή προτρέχεις. Να ΄μελετάς’ τον άλλο αν σου κάνει και αναλόγως να προχωράς ή όχι. Μπορεί στην πορεία να αποδειχθεί οτι δεν σου κάνει. Και εσύ δεν είσαι για λανθασμένες επιλογές πάλι…

  3. i diki mou gnomi einai oti dose mia eukaria na gnoristeite kalitera. Kai esi na deis an sou kanei kai autos na se gnorisei kalitera..mporei i lexi sxesi na ton fovise allla stin poreia gnorizontas se na arxisei na niothei pragmata..parto omos ligo pio xalara…sti sxesi pou eimai tora o filos mou stin arxi elege den thelo sxesi ktl…kai kapoia stigmi eixame ftasi sto na leei ekeinos thelo sxesi kai na tou leo ego oti den eimai vevaii…den xereis pos erxontai ta pragmata…dose mia eukaria kai an deis oti esi exakoloutheis kai niotheis kai ekeinos apomakrinetai pes tou sta isa ti theleis apo auton kai ama den thelei paei na pei oti den itan o katallilos gia esena…kai to pio simantiko apo ola prepei na ekfrazoume ta sinaisthimata mas gia emas tis idies…auta…good luck

  4. Εγω πιστευω πως το θεμα που εχεις ειναι πολυ πιο συνθετο.Καταρχην το οτι πεφτεις σε ανδρες που δεν θελουν σοβαρο δεσμο,δεν εχει καμια σχεση με το οτι εισαι μαμα…..στα 22 εισαι παρα παρα πολυ νεα,και υποθετω πως κοιτας εξισου νεους ανδρες……οι οποιοι Σιγουρα δεν θελουν σοβαρο δεσμο.Απ την αλλη εχεις μια ευθυνη σ ενα πλασματακι,που οι επιλογες σου θα το επηρεασουν βαθια….οτι και αν κανεις,εστω και αν εχεις τις καλυτερες προθεσεις!!!!Πιστευω πως θα ηταν πολυ βοηθητικο για σενα να συμβουλευτεις εναν ειδικο…..θα σε κανει να δεις τα συναισθηματα,τις επιλογες και τις ευθηνες σου!!!Ειναι πολυ δυσκολο να εισαι μαμα στα 22!!!!!!Και ακομα πιο δυσκολο να το μεγαλωνεις μονη σου αυτο το πλασματακι!!!!Πιστευω ομως πως δεν χρειαζεται να λες,στους ανδρες πως ψαχνεις για σοβαρο δεσμο……δεν το λες αυτο ετσι με το καλημερα.Αλλα να το δειξεις να το εκπεμπεις με την ωριμοτητα και την σοβαροτητα σου!!!και με την ευθυνη μιας μανας που δεν ανεχετε οποιονδηποτε διπλα στο παιδι της!!!!Τα παιδια δεν ξεχνουν ποτε!!!!!να το θυμασαι!!!Ομως περα απ αυτα πιστεω πως πρωτα πρεπει να πιστεψεις στον εαυτο σου!!!!!!και να μην ψαχνεις την δυναμη σου,σ εναν αλλον…σ εναν ανδρα αλλα ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!!Εκει κρυβεται η δυναμη σου….και μετα θα δεις που θα ρθει και η σοβαρη σχεση!!!!Καλη δυναμη!!!

  5. ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ. ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΤΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΛΙΣ 22, ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More