Τ. Κόσιαβα στην Τατιάνα: “Έμαθα ότι ο συντροφός μου μ’ απατούσε 2 μήνες πριν το γάμο!”

Η Τζωρτζέλα Κόσιοβα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” για το χαμό του πατέρα της, την περίοδο κατάθλιψης που πέρασε και την απάτη που είχε δεχτεί από πρώην συντροφό της.

Η δημοσιογράφος της “Πρωινής μελέτης” που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τον πατέρα της. Η ίδια αποκάλυψε ότι ο θάνατός του της είχει στοιχίσει πολύ και είνε ένα γεγονός που δυσκολέυτηκε να ξεπεράσει. “Ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια και είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου. Τον έχασα 2 Μαρτίου του 2001 και τώρα θα κλείσουν 10 χρόνια από το θάνατό του. Δε το έχω ξεπεράσει. Είναι κάτι που έχω ακόμη μέσα μου”, εξομολογήθηκε.
Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι μετά το χαμό του πατέρα της έπαθε κατάθλιψη. “Μετά το χαμό του πατέρα μου έπαθα κατάθλιψη. Είδα ότι υπήρχε πρόβλημα και ότι δεν ήμουν τόσο δραστήρια όσο πριν. Ζήτησα τη βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν ταμπού σ’ αυτά τα πράγματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Η κατάθλιψη είναι η μάστιγα του αιώνα και εγώ το πέρασα γιατί έχασα ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μου”.
Όσον αφορά το θέμα της απιστίας, η Τζωρτζέλα αποκάλυψε ότι 2 μήνες πριν παντρευτεί διαπίστωσε ότι την απατούσε ο συντροφός της. “Ο συντροφός μου με απάτησε 2 μήνες πριν παντρευτούμε. Από εκείνη τη στιγμή έγινα πολύ επιφυλακτική. Όλα όμως γίνονται για κάποιο σκοπό”, δήλωσε και συμπλήρωσε ότι τώρα είναι πολύ καλά με τον νέο συντροφό της.

Read More

And More