Ο Κ. Κατσούλης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Καραβάτου!

Για την πρόταση γάμου που έκανε στην Κατερίνα Καραβάτου, τη σχέση τους και το πρώτο παιδάκι που περιμένουν μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ο Κρατερός Κατσούλης.

Μιλώντας για την πρόταση γάμου, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: “Πήγαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ρομαντικό, και καθίσαμε στο μοναδικό τραπέζι που ήταν σε μπαλκονάκι πάνω από τη θάλασσα, με κεριά, κλπ. Είχα το ύφος του γονατισμένου, αλλά δεν γονάτισα γιατί δεν υπήρχε χώρος!” και πρόσθεσε: “Είμαι ο μόνος από τους φίλους μου που δεν έχουν παντρευτεί και δεν έχουν κάνει παιδιά”.
Ο ίδιος δήλωσε πως έχει μεγάλη αδυναμία στην γνωστή παρουσιάστρια: “Της έχω φοβερή αδυναμία. Πιστεύω ότι η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος. Ένας από τους λόγους που την αγαπώ πολύ είναι γιατί είναι ευαίσθητος άνθρωπος” και συνέχισε: “Δεν με χαλάει η δημοσιότητα, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα κομμάτι του εαυτού μου δικό μου. Εγώ τη γλίτωνα γιατί όσες σχέσεις είχα, δεν ήταν τόσο αναγνωρίσιμες όσο η Κατερίνα”.
Ωστόσο, στη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής του είπε συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας, κι εκείνος τον ευχαρίστησε, επιβεβαίωνοντας πως περιμένουν το πρώτο παιδί τους. “Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Έχω ήδη αρχίσει να σαλτάρω. Είναι ένας καινούργιος μαγικός κόσμος. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ. Δεν έγινε ξαφνικά. Όταν μου το είπε, είπαμε να το δούμε. Να δούμε ότι είναι εντάξει. Για αυτό και δεν το ανακοινώσαμε πιο πριν. Η Κατερίνα πέρασε πολύ πρόσφατα έναν ιό, που ήταν πολύ σοβαρή κατάσταση. Θα μπορούσε να κάνει κακό στο μωρό αλλά και στην ίδια. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να το κρύψεις”.

Read More

And More