Ρομαντικές εξορμήσεις για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου! Το TLIFE σου προτείνει εκδρομές για όλες τις τσέπες

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και αν δεν δουλεύεις είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις τον αγαπημένο σου και να φύγεις για μια μικρή εκδομούλα, εντός και εκτός Ελλάδος. Χρόνο πολύ για να βρεις την ιδανική προσφορά δεν έχεις κι έτσι το κάναμε εμείς για ‘σένα. Το TLIFE βρήκε πακέτα που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια.

Μπορείς να πας να ξεκουραστείς λίγες μέρες σε κάποιο κοντινό προορισμό της Αθήνας με το αυτοκίνητό σου, να κάνεις μια εκδομούλα στην επαρχία με πολυτελές πούλμαν, η ακόμη και να οργανώσεις ένα μικρό ταξιδάκι στο εξωτερικό με τους φίλους ή τον αγαπημένο σου.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον κύριο Γιάννη Ευαγγέλου ο οποίος μας ενημέρωσε για το τι ‘”παίζει’” αυτήν την περίοδο στην αγορά. Χρυσός κανόνας είναι: Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φτηνά. Οπότε μην χάνεις άλλο χρόνο και πάρε μερικές ιδέες.
Για ‘σένα που προτιμάς κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα:
Μάτι Αττικής
Στο Μάτι Αττικής, 4 χλμ. από την Ραφήνα, σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) με επιλογή από buffet, η τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) σε δίκλινο θα κοστίσει 92 ευρώ το άτομο. Πρόσβαση με δικό σου αυτοκίνητο
Βραχάτι Κορινθίας

Σε συγκρότημα Α΄ κατηγορίας στο Βραχάτι Κορινθίας, κοντά στη θάλασσα, χτισμένο μέσα σε καταπράσινους κήπους, με ημιδιατροφή, η τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) σε δίκλινο θα κοστίσει 119 ευρώ το άτομο. Πρόσβαση με δικό σου αυτοκίνητο.
Ερέτρια

Για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου μπορείς να προτιμήσεις την Ερέτρια, όπου μπορείς να πας οδικώς, αν δεν αποχωρίζεσαι το αυτοκίνητό σου. Σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με ημιδιατροφή μπορείς να μείνες σε δίκλινο με τιμές που ξεκινούν από 60 ευρώ το άτομο.
Για ‘σένα που θέλεις να ταξιδέψεις με πούλμαν σε group:
Εκδρομή στην Πελοπόννησο

Σπήλαια Διρού – Καλαμάτα – Αρεόπολη – Πύλος – Μεθώνη. Κάνε το γύρω των high light σημείων της Πελοποννήσου με πολυτελές πούλμαν. Διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με ημιδιατροφή. Το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με 185 ευρώ οι 3 μέρες (2 νύχτες) και 255 οι 4 μέρες (3 νύχτες).
Καρπενήσι

Αν θέλεις ένα ήρεμο τριήμερο, η καλύτερη επιλογή είναι μια εκδομή στις Θέρμες Πλατυστόμου και το Καρπενήσι σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και Spa για απόλυτη χαλάρωση. Το τριήμερο με ημιδιαρτροφή και διασκέδαση 189 ευρώ το άτομο σε δίκλινο. Μετακίνηση με πολυτελές πούλμαν. Η εκδρομή περιλαμβάνει πέρασμα από την Τιθορέα, το Γοργοπόταμο, το Πλατύστομο, το Καρπενήσι, την Αμφίκλεια και τη Χαιρώνεια.
Μετέωρα

Λίμνη Πλαστήρα – Μετέωρα – Ελάτη – Περτούλι – Πόρτα Παναγιά. Μετακίνηση με πούλμαν και τριήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων με ημιδιατροφή σε δίκλινο, 165 ευρώ το άτομο.
Πήλιο

Τριήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Πήλιο και τον Τύρναβο, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, με ημιδιατροφή 179 ευρώ το άτομο σε δίκλινο. Η μετακίνηση γίνεται με πούλμαν.
Όλυμπος – Τρία Πέντε Πηγάδια


Όλυμπος – Τρία Πέντε Πηγάδια και Μπούλες Νάουσας: Για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας το οδοιπορικό στον Όλυμπο για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι η καλύτερη επιλογή. Εκδρομή σε group με πούλμαν που θα κάνει μια διαδρομή στην αρχαία Ελληνική ιστορία και τις παραδόσεις, συνδυασμένη με πανέμορφα χωριά και τοπία. Διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με ημιδιατροφή. Οι 3 μέρες (2 νύχτες) σε δίκλινο 155 ευρώ το άτομο και οι 4 μέρες 199 ευρώ το άτομο.
Θεσσαλονίκη

Τέσσερις μέρες στη μαγευτική Θεσσαλονίκη και το Οχυρό Ρούπελ. Διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με ημιδιατροφή. Εκδρομή στις Σέρρες, το Σπήλαιο Αλιστράτης, το Οχυρό Ρούπελ, το Ενυδρείο Βυρώνειας και τη Λίμνη Κερκίνη. Το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 229 ευρώ.
Για ‘σένα που θέλεις να πας εκδρομή στο εξωτερικό:
Βουλγαρία

Πενταήμερη εκδρομή με αυτοκίνητο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και στη Σόφια. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων με πρωινό, γεύμα και δείπνο σε δίκλινο δωμάτιο με 225 ευρώ το άτομο.
Κωνσταντινούπολη

Τετραήμερη αεροπορική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Με349 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 3 ή 4 αστέρων με πρωινό και δείπνο.
Δαλματικές ακτές

Τετραήμερη αεροπορική εκδρομή στην Κροατία με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο. Εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές και το Ντουμπρόβνικ, αλλά και τις γύρω περιοχές. Το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή 399 ευρώ.
Παρίσι

Τετραήμερη εκδρομή στην πόλη του Φωτός με τον αγαπημένο σου. Ο τέλειος προορισμός για μια ρομαντική βόλτα. Εκδρομή και ξενάγηση στο παλάτι των Βερσαλλιών, λίγο πιο έξω από το Παρίσι, επίσκεψη στο Λούβρο και τη Disneyland και βόλτα με καραβάκι στο Σηκουάνα. Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο με 518 ευρώ το άτομο.
Καλή διασκέδαση!

Read More

And More