Μην ξεχάσεις την ομπρέλα σου! Βροχές και καταιγίδες παντού!

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων σε Χαλκιδική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές. Κατά διαστήματα στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και στα νότια θαλάσσια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια θαλάσσια ανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές κυρίως στις Κυκλάδες όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Σχετική βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας. Σχετική βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρόςπροβλέπεται με νεφώσεις. Τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More