H πρόβα νυφικού της νικήτριας του μεγάλου διαγωνισμού του TLIFE!

O διαγωνισμός του TLIFE σε συνεργασία με την Erifilli έφερε την μεγάλη νικήτρια Φλώρα Αφεντάκη πιο κοντά στο νυφικό των ονείρων της! Το μεγάλο όνειρό της να ντυθεί νυφούλα με μια δημιουργία υψηλής ραπτικής (αξίας 6.800 ευρώ) από τη διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια έγινε πραγματικότητα για την τυχερή αναγνώστρια του TLIFE. Η Erifilli έχει καταξιωθεί στην Ελλάδα μέσα από τις καταπληκτικές δημιουργίες της που ξεχωρίζουν τόσο για τα εμπνευσμένα σχέδια, τις λιτές γραμμές, τους μίνιμαλ όγκους και φυσικά τα εκπληκτικά υλικά.

Η Φλώρα όπως μας είπε είχε ενθουσιαστεί από την πρώτη μέρα με την ιδέα του διαγωνισμού! Είχε στείλει μηνύματα τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της αλλά και ο μέλλων σύζυγός της! Όταν έμαθε ότι ήταν η νικήτρια ενθουσιάστηκε και το μοιράστηκε αμέσως με την μητέρα και τον καλό της.

DAY 1

Η πρώτη επίσκεψη της Φλώρας στο ατελιέ της Erifilli έγινε με σκοπό να γίνει η σωστή μέτρηση των αναλογιών της προκειμένου το νυφικό να έρθει ακριβώς στα μέτρα της. Πρόκειται για μια sur mesure δημιουργία, ένα μοναδικό κομμάτι που είναι ραμμένο πάνω στο σώμα της.

Φυσικά η Erifilli μίλησε με την Φλώρα για όλη τη διαδικασία του γάμου προκειμένου να δημιουργήσουν ένα concept που θα ανταποκρίνεται στο ιδιαίτερο ύφος του νυφικού! Ο γάμος θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου στο νησί από όπου κατάγεται, στη Κίμωλο! Όπως μας είπε Η Φλώρα “δεν μου αρέσουν οι γάμοι στην Αθήνα με την πισίνα! Ήθελα να κάνω κάτι παραδοσιακό, με ταυτότητα και έτσι αποφασίσαμε να γίνει ο γάμος στην Κίμωλο.”

Η Φλώρα μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορα χρώματα όσο αφορά στα details του νυφικού εκτός από κίτρινο αλλά εκείνη ήθελε να φορέσει ακριβώς αυτό που πρότεινε η Erifilli στη φωτογράφηση για το TLIFE! Είχε ενθουσιαστεί με τις κίτρινες λεπτομέρειες στα αξεσουάρ και για μέρες το ονειρευόταν πάνω της!

Έτσι όταν ήρθε η μέρα της πρώτης επαφής δεν δοκίμασε κανένα άλλο χρώμα αλλά διάλεξε απευθείας εκείνο με τα κίτρινα αξεσουάρ!

DAY 2

Η Erifilli Nikolopoulou είναι μια σχεδιάστρια που εκτός από φαντασία και ταλέντο έχει απίστευτη εμμονή με το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα! Δίνει πολλή μεγάλη σημασία σε κάθε κομμάτι που υπογράφει τσεκάροντας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μάλιστα δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στις νυφικές δημιουργίες και συναντάει προσωπικά κάθε κοπέλα που έρχεται στο ατελιέ της για να δει από κοντά τις δημιουργίες της. “Εγώ βλέπω πάντα προσωπικά όλες τις νύφες γιατί θεωρώ ότι έχω υποχρέωση να το κάνω αυτό. Ο ίδιος ο σχεδιαστής πρέπει να ασχολείται μαζί τους γιατί αυτό μειώνει το άγχος τους και δίνει πιο πολύ αυτοπεποίθηση. Άλλωστε είναι η παράσταση της ζωής κάθε γυναίκας και πρέπει να είναι άψογη. “

Η συνάντησή της με τη νικήτρια δεν είχε σκοπό μόνο το σωστό fitting του φορέματος! Η Erifilli βοήθησε τη Φλώρα να “στήσει” ολοκληρωμένα το concept του γάμου. “Τη βοήθησα στο concept για όλο το γάμο! Η τελετή θα γίνει στη Κίμωλο και φροντίσαμε να ταιριάζει με το νησί και το όλο κλίμα.

Ο κορσές του φορέματος δημιουργήθηκε ακριβώς πάνω στο σώμα της Φλώρας για να αγκαλιάζει γλυκά τις αναλογίες της και φυσικά να τονίζει το υπέροχο σώμα της!

Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη με τη διαδικασία και το δώρο της. “Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το υπέροχο δώρο. Η Erifilli είναι υπέροχη και έχει πολύ ταλέντο! Η συνεργασία μας ήταν άριστη και με βοήθησε με κάθε λεπτομέρεια του γάμου.”

Το πρόσωπό της λάμπει όταν βλέπει στον καθρέφτη την εικόνα της ως νύφη. “Είναι το πιο όμορφο νυφικό που θα μπορούσα να φανταστώ και χαίρομαι που θα καταφέρω να παντρευτώ φορώντας το συγκεκριμένο”.

Και η σχεδιάστρια είναι φυσικά πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Χάρηκα πάρα πολύ γιατί της άρεσε και της ταίριαζε υπέροχα, είναι ένα νέο κορίτσι που το ονειρευότανε και τελικά το κέρδισε!


DAY 3

Η εικόνα της Φλώρας με το νυφικό είναι πραγματικά μαγική. Η ίδια λάμπει από χαρά μέσα στο φόρεμά της και φυσικά ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα!

Η Erifilli δίνει σημαντικά tips για κάθε κοπέλα που βρίσκεται στη διαδικασία ανεύρεσης του νυφικού!

Τα νυφικά ακολουθούν τις τάσεις της μόδας γιατί πρέπει να είναι φρέσκα και όχι να θυμίζουν περασμένες δεκαετίες. Τα νυφικά είναι όμορφα όταν είναι λευκά ή ιβουάρ αλλά είναι πολύ ωραίο να δίνεται έμφαση με χρωματιστές λεπτομέρειες ιδιαίτερα όταν ο γάμος γίνεται εκτός, σε κάποιο καλοκαιρινό προορισμό! Είναι όμορφο να επεμβαίνει η νύφη με ένα χρώμα, με μια σύνθεση στο νυφικό που δίνει χρώμα!

-Τα κοντά και τα μακριά νυφικά είναι πάντα πιο ωραία! Ωστόσο το μίνι δεν είναι ωραίο! Θα πρέπει το νυφικό να φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο και πίσω να μακραίνει! Ειδικά όταν η νύφη έχει επιλέξει χρωματιστά παπούτσια πρέπει να φαίνονται τα πόδια.

-Τα χρωματσιτά details που μπορεί να επιλέξει κανείς για να συνδυάσει με ένα νυφικό είναι το κόκκινο, τα λιλάκ, όπως της λεβάντας, το πορτοκαλί το κίτρινο, το ροζ, το σομόν και το φούξια!

-Οι κοπέλες που θέλουν να φαίνονται τα πόδια τους πιο μακριά και καλλίγραμμα είναι καλό να επιλέγουν ένα nude παπούτσι που ψηλώνει και λεπταίνει τα πόδια.

-Όσο αφορά στο μακιγιάζ η νύφη θα πρέπει να είναι βαμμένη άβαφτη, να μην έχει μπογιές και χρώματα. Τα μαλλιά της να μην είναι στημένα, να μην φαίνονται κομμωτηρίου αλλά αντίθετα να μοιάζουν φυσικά, σαν να τα έχει κάνει μόνη της. Οι μεγάλοι κότσοι ήταν τάση πριν από 30 χρόνια! Είναι ωραίο στην εκκλησία τα μαλλιά να είναι πιασμένα ελαφρά και στη συνέχεια στη δεξίωση να πέφτουν κάτω με μια κίνηση ελεύθερα πάνω στους ώμους.

-Κάθε μέλλουσα νύφη πρέπει να προσέχει τις παγίδες που υπάρχουν στην αγορά και για το λόγο αυτό να επισκέπτεται ένα καλό ατελιέ όπου θα αισθάνεται εμπιστοσύνη.


Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στο www.erifilli.gr

Read More

And More