Εκτέλεσαν δυο άνδρες στο Γκάζι έξω από γνωστό μαγαζί! Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Λίγο μετά τις πέντε ακούστηκαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί στο Γκάζι, στη συμβολή των οδών Τριπτόλεμου και Περσεφόνης, μπροστά σε γνωστό εστιατόριο-μπαρ

Οι περίοικοι αλλά και κάποιοι θαμώνες των γύρω καταστημάτων πετάχτηκαν στο δρόμο και είδαν δυο άνδρες πεσμένους στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος. O ένας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για τον “παρκαδόρο” του καταστήματος και έναν ακόμη εργαζόμενο σε μπαρ της περιοχής.

Ο ένας από τους δύο άνδρες ξεψύχησε αμέσως, ο δεύτερος κρατήθηκε στη ζωή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, όμως εξέπνευσε στη διαδρομή για το νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες που έχει το newsit είναι συγκεκριμένες ως προς τον πραγματικό στόχο του δολοφόνου τα ξημερώματα στο Γκάζι. Τα αίτια, οι ίδιες πληροφορίες τα τοποθετούν στο χώρο των ανθρώπων της νύχτας. Όλα δείχνουν ότι ο στόχος του μεσαίου αναστήματος άνδρα που στις πέντε και πέντε σήκωσε το πιστόλι και το άδειασε πάνω σε έναν 46χρονο και έναν 35χρονο έξω από γνωστό μπαρ στο Γκάζι, ήταν ο 46χρονος, γνωστός στον κόσμο της νύχτας ως “Σουηδός”.
Καλά πληροφορημένες πηγές θεωρούν δεδομένο ότι ο 46χρονος ήταν ο στόχος. Όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες βρισκόταν τυχαία μαζί. Ο δολοφόνος που είχε στόχο τον 46χρονο, αφού τον εκτέλεσε γύρισε την κάννη στον 35χρονο και τράβηξε τη σκανδάλη για να μην αφήσει μάρτυρες.

Read More

And More