Jennifer Hudson: Από XXL σε XXS σε 5 χρόνια. Πώς έχασε 40 κιλά

Το νέο έσκασε σαν κεραυνός. Η άλλοτε πληθωρική Jennifer Hudson κατάφερε να “μπει” σε xxs ρούχο. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Talk Show The View και τον παρουσιαστή του Joy Behar που το αποκάλυψε όταν συνάντησε την διάσημη star σε κατάστημα ρούχων και άκουσε την πωλήτρια να της συστήνει size sero νούμερο ρούχων!

Είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας Dreamgirls και από τα πολλά υποσχόμενα νέα αστέρια της Αμερικανικής showbiz, με ένα Όσκαρ ήδη στις αποσκευές της.

Η Jennifer Hudson μας συστήθηκε πριν από μερικά χρόνια με πιο πληθωρική φιγούρα και υπέροχη βέβαια φωνή. Το έβαλε όμως στόχο και σήμερα είναι σέξι, αδύνατη και ικανή να μπει σε ρούχα size zero… Πώς έχασε όμως 40 ολόκληρα κιλά;

Μα φυσικά με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή. Επέλεξε στην προσπάθειά της αυτή τον personal trainer των star Harley Pasternak. Ο επώνυμος γυμναστής έχει αναλάβει κατά καιρούς τεράστια ονόματα της showbiz, όπως η Mila Jovovic, η Lady Gaga και η Katy Perry.

Στο στoύντιο πια με την Jennifer απέναντί του o παρουσιαστής του The View δεν μπόρεσε να μην ρωτήσει πως αισθάνθηκε φορώντας τόσο μικροσκοπικά ρούχο! “Αισθάνομαι σαν να μιλάς για κάποια άλλη” απάντησε η αφροαμερικανή.

“Αντί να βγαίνω κάθε φορά και να λέω έχασα τόσα κιλά, έχασα τόσους πόντους, συχνά λέω στον εαυτό μου ‘αισθάνομαι σαν να κέρδισα 10 χρόνια από την νιότη μου πίσω” αναφέρει σε συνέντευξή της στο US Today. Κάτι τέτοιο της επιβεβαιώνουν συχνά και άνθρωποι που έχουν χρόνια να τη συναντήσουν. “Πολλοί είναι εκείνοι που μου λένε, μοιάζεις πολύ στην Jennifer, μήπως είσαι η μικρότερη αδερφή της;”!

H προσπάθειά της θα εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ που το πρόβλημα της παχυσαρκίας έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας. Πριν από λίγο καιρό το Weight Watchers ένα ολόκηρο σύστημα υποστήριξης ατόμων με παχυσαρκία την ανακύρηξε πρόσωπο της καμπάνιας τους. “Το να είσαι αδύνατη είναι δύσκολη δουλειά” αναφέρει η ίδια η Jennifer “Νιώθω υπεύθυνη και για τον κόσμο τώρα. Για το λόγο αυτό πρέπει να παραμείνω στη σωστή κατεύθυνση”!

Read More

And More