Καλομοίρα: Η αγωνία της για τον κυκλώνα! Αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της!

Σε συναγερμό βρίσκεται σήμερα η Βόρεια Καρολίνα και η Νέα Υόρκη με αφορμή των κυκλώνα Αϊρίν αναμένεται να πλήξει τις πυκνοκατηκοιμένες περιοχές και το Καλομοιράκι που βρίσκεται στο σπίτι της στην Αμερική είναι πολύ ανήσυχο για τις εξελίξεις.
Η ίδια έγραψε στο twitter της πως αναγκάστηκε να εκκενώσει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, ενώ έδωσε συμβουλές σε όσους βρίσκονται στις γύρω περιοχές να μείνουν σε ασφαλές μέρος και να φροντίσουν να έχουν εμφυαλωμένο νερό και κονσέρβες με προμήθειες μαζί τους.

Η ίδια μάλιστα έκανε και το παραπονάκι της, λέγοντας πως ο κυκλώνας άλλαξε τα σχέδιά της και ήταν η αιτία να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες πρόβες της.
Ωστόστο, αξίζει να αναφέρουμε πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και οι αρχές των περιοχών από τη Νέας Υόρκη ως και τη Βόρεια Καρολίνα έχουν κηρύξει τις περιοχές αυτές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις ακτές.
Στο μεταξύ και τα τρία αεροδρόμια της Νέας Υόρκης θα κλείσουν από σήμερα το μεσημέρι. Ταυτόχρονα θα διακοπούν τα δρομολόγια των λεωφορείων και του μετρό στην πόλη. Ενώ, περισσότερα από 400 κέντρα υποδοχής έχουν ανοίξει και σε αυτά μπορούν να καταφύγουν 71.000 άνθρωποι.
Όλες οι παραστάσεις στο Μπρόντγουέι αναβλήθηκαν όπως και όλες οι υπαίθριες εκδηλώσεις. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης ζήτησε από τους κατοίκους να αποφεύγουν τα πάρκα γιατί υπάρχει κίνδυνος πτώσης δέντρων.
Περίπου 98.000 μέλη της αμερικανικής Εθνοφρουράς βρίσκονται σε ετοιμότητα. Τα πολεμικά αεροσκάφη εγκατέλειψαν τις βάσεις στη Φλόριντα, το Ντέλαγουερ και την Βιρτζίνια και τα πολεμικά πλοία από το λιμάνι του Χάμπτον Ρόουντς ανοίχτηκαν στη θάλασσα.
Ένα πραγματικό “τέρας” ο κυκλώνας Αϊρίν έχει διάμετρο 820 χιλιόμετρα, το ένα τρίτο του συνολικού μήκους των ανατολικών ακτών της ΗΠΑ, σύμφωνα με τη NASA.

Read More

And More