Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Οι γυναίκες με έστειλαν στον πάτο!”

Μετά από την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του και έπειτα από μεγάλες ταλαιπωρίες , ο “ατσαλάκωτος” της πίστας Χρήστος Πάζης δηλώνει ισορροπημένος, πιο δυνατός από ποτέ και πολύ ερωτευμένος.
Ο ίδιος μίλησε στην “Espresso της Κυριακής” για τον κακό εφιάλτη της υγείας του, που πλέον ανήκει στο παρελθόν, για τους δύο γάμους του και τις επιπτώσεις που είχαν στη ζωή του, αλλά και για τη νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και άλλαξε τα πάντα, την Ιλεάνα Τάτση, μια επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον Λίβανο.
“Σαφώς και έκανα αποτυχημένες επιλογές στη ζωή μου που με πήγαν πίσω στην καριέρα μου. Ηταν και οι δύο γάμοι μου. Οι τότε καταστάσεις δεν με βοήθησαν να διακρίνω την κενή και καμουφλαρισμένη προσωπικότητα, χωρίς ουσία και ταυτότητα και τις δύο φορές. Παιδεία, μηδέν. Και δυστυχώς, το μηδέν δεν μεγαλώνει, ούτε μικραίνει. Η βιτρίνα, ο ναρκισσισμός και ο εξευτελισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Η απουσία σεβασμού συνέτριψε το εγώ μου. Με έφτασε στον πάτο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πάζης..
Για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, ο ίδιος ανέφερε: “Πέρασα ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τη φωνή μου αλλά και μια πολύ σοβαρή αρρώστια και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για ‘μένα. Ευτυχώς, με τη βοήθεια του Θεού και των θεραπόντων ιατρών μου, που είναι πλέον και φίλοι μου, ξεπεράστηκε σχεδόν ανώδυνα”.
Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως όταν ένας καλλιτέχνης “χάνεται” τον ξεχνά ο κόσμος, αλλά τότε μόνο μπορεί να δει ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι. “Ηταν δύσκολα γιατί, όταν έχεις φθάσει σαν καλλιτέχνης κάπου και ξαφνικά χάνεσαι, ο κόσμος σε ξεχνάει και τότε είναι που πραγματικά μετράς τους φίλους σου, τους συναδέλφους και τους επιχειρηματίες που σε προτιμούσαν τότε και μετά όχι. Ολα αυτά ήταν ένας μεγάλος ψυχολογικός πόλεμος για μένα… Υπήρξαν όμως, να μην είμαι άδικος, ακόμη και άνθρωποι που δεν περίμενα πως θα ήταν δίπλα μου τόσο έντονα. Ξέρουν αυτοί και τους ευχαριστώ. Δεν θα πω ονόματα. Είναι πολύ δικό μου και ιδιαίτερο κομμάτι”, είπε.
Τέλος, για τη σύζυγό του και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, ανέφερε: “Η αγάπη και η αφοσίωση της γυναίκας που φροντίζει το σπιτικό μου και την ψυχή μου ήταν δώρο Θεού! Ευελπιστώ σύντομα να αποκτήσω απογόνους! Είναι το μόνο που αξίζει σε αυτή τη ζωή!”.

Read More

And More