Ενα βήμα πριν δώσει τα χέρια ο Χρ. Φερεντίνος με τους Αντεννικούς !

Ετοιμος να πει το μεγάλο “ναι”, είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, μιας και για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως ο… επιμένων νικά ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί η στενή πολιορκία των Αντεννικών προς το πρόσωπό του, απέδωσε καρπούς !

Οπως σας είχα γράψει προχθές μέσα από τα Media του “T-Life”, ο γνωστός παρουσιαστής είχε ένα σημαντικό ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου κ. Γιάννη Λάτσιο, κατά την διάρκεια του οποίου και συζητήθηκαν πολλά και… κρίθηκαν πολλά ! Εντέλει, το ραντεβού αυτό έληξε και είχε επιτυχή αποτελέσματα, με την έννοια πως ο γνωστός παρουσιαστής έφυγε από τις εγκαταστάσεις του καναλιού πιο θετικός από ποτέ στο να πει το μεγάλο “ναι” και από Οκτώβρη να γίνει… πρωινός τύπος.

Με άλλα λόγια; Ο Χρήστος Φερεντίνος προσανατολίζεται όντως στο να δώσει τα χέρια με τους Αντεννικούς για το… fresh πρωινό που ετοιμάζουν, μόνο που ακόμα την τελική του απάντηση δεν τους την έχει δώσει, ούτε φυσικά έχουν πέσει και οι υπογραφές.

Αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν ,λοιπόν, και δεν προκύψει κάτι που να αναγκάσει τον Χρήστο να κάνει πίσω, το θέμα της παρουσίασης του νέου πρωινού του καναλιού του Αμαρουσίου αναμένεται να λήξει οριστικά μέχρι τις αρχές της εβδομάδας που μας έρχεται, όπου και θα έχουμε να κάνουμε με μία ολοκαίνουργια, πρωινή ζώνη, καθαρά… ανδρική υπόθεση, μιας και την παρουσίασή της θα την μοιραστούν ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Read More

And More