ΑΝΤ1 : “Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Χρήστου από το πρωινό…”

Αίσθηση έχει προκαλέσει από νωρίς το μεσημέρι, η είδηση που κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τον Χρήστο Φερεντίνο να κάνει τελικά πίσω, σε σχέση με την παρουσίαση του… fresh πρωινού που ετοιμάζεται αυτή την εποχή στον ΑΝΤ1.

Μία είδηση η οποία προκάλεσε όσο να πεις μία αναστάτωση, – μην σας πω και δύο δηλαδή… – , μιας και όλοι ξέρουμε πως είναι πια μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα ανακοινωθεί η… σύνθεση της παρουσίασης του νέου πρωινού από το κανάλι του Αμαρουσίου και η οποία όπως εντελώς συμπτωματικά σας έχω γράψει από το πρωί, θα είναι η εξής : Χρήστος Φερεντίνος, Νάντια Μπουλέ και Σίσσυ Χρηστίδου. Μάλιστα, ο Χρήστος εννοείται πως θα είναι εκείνος που θα έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή, μιας και διαθέτει περισσότερα τηλεοπτικά χιλιόμετρα στο κοντέρ του και άρα πολύτιμη τηλεοπτική εμπειρία.

Αλλωστε, ο Χρήστος ήταν ο πρώτος άνθρωπος του οποίου οι Αντεννικοί χτύπησαν την πόρτα όταν αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά το πρωινό τους, μιας και είναι ένας παρουσιαστής τον οποίο πιστεύουν και πιστεύουν πολύ…

Ετσι, όταν άρχισα σήμερα να κάνω κάποιες κουβέντες με διαφόρους εκεί στο Μαρούσι, για το αν το συγκεκριμένο τηλε-συνοικέσιο “στράβωσε” ξαφνικά, μου απάντησαν κατηγορηματικά :

“Αυτή η είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα, δεν υπάρχει… Δεν έχει τεθεί κανένα απολύτως θέμα που να έχει να κάνει με την απομάκρυνση του Χρήστου από το πρωινό. Οχι, ο Χρήστος παρά την παραφιλολογία της ημέρας περί του αντιθέτου, δεν έχει κάνει πίσω και μαζί με όλη την ομάδα που στήνει αυτή την εποχή την εκπομπή και προσπαθεί να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γι αυτό το νέο τηλεοπτικό του βήμα….”

Read More

And More