Η Ελλη πάει… Mega ;

Πράγματα και θάματα “μαγειρεύονται” αυτή την εποχή στα κανάλια… Ναι, η τηλεόραση θυμίζει κανονικά… καζάνι που βράζει και πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια για το τι… πιάτα θα μας σερβίρει από Νοέμβριο με φόντο την οικονομική κρίση !

Ετσι, κόσμος πάει κι έρχεται και ένα κάρο συζητήσεις γίνονται, μιας και μέχρι την πρεμιέρα της σεζόν 2011-2012, μας χωρίζει ένας ολόκληρος μήνας και… βάλε, οπότε υπάρχει καιρός για τα τελευταία τηλε-μαγειρέματα. Βέβαια, να σας διευκρινίσω πως αυτός ο ένας μήνας και κάτι, έχει να κάνει με την πρεμιέρα του prime-time ,δηλαδή, με την πρεμιέρα της βραδινής ζώνης υψηλής τηλεθέασης.

Και γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί απ ΄ότι έπιασε το αυτάκι μου, το Mega έκανε πορόταση – πρόσκληση στην Ελλη Κοκκίνου ! Με άλλα λόγια; Η Ελλη αυτή την χρονιά δεν πάει… Alpha, αλλά… Mega, μόνο που θα πάει για λίγο ! Η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε συγκεκριμένα πρόσκληση από το κανάλι και από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, προκειμένου να ζήσει κι εκείνη έστω και για λίγο στον “Ομορφο Κόσμο” του !

Η Ελλη και ο Γρηγόρης ,λοιπόν, θα γίνουν συνταξιδιώτες για μία σπέσιαλ εκπομπή του “Ομορφου Κόσμου” της οποίας μάλιστα τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες. Οι δυο τους θα περιπλανηθούν στα σοκάκια της Βυτίνας, όπως επίσης και σε διάφορες άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Read More

And More