Mάθε τα πάντα, για το “Dancing on ice” ! Τι μας λέει ο Α. Κωστάλας;

Τελικά ίσως το “Dancing on ice” να είναι το μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που δεν μπαίνει στον… πάγο, αλλά χορεύει στον πάγο ! Ναι, την ώρα που άλλα φιλόδοξα προγράμματα μπαίνουν στον πάγο, ονόματα δεν λέμε τηλεοπτικές υπολήψεις δεν θίγουμε, το “Dancing on ice”, ετοιμάζεται πυρετωδώς !

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς το ολοκαίνουργιο κι άκρως φιλόδοξο σόου τους, το οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει κερδίσει , ήδη , το ενδιαφέρον μας πριν καν βγει στον αέρα. Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί όλο το καλοκαίρι για το “Dancing”…

Και η αλήθεια είναι, πως απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα και μετά την ακύρωση του “Just the two of us”, θα είναι το μοναδικό γκλάμουρους πρόγραμμα, που θα έχουμε να δούμε από Νοέμβρη στους δέκτες μας διακαναλικά ! Καταραμένη κρίση…

Ετσι, αυτή την εποχή όλα τα ζευγάρια του σόου έχουν ξεκινήσει εντατικές, εντατικότατες πρόβες προκειμένου να πάρουν τον αέρα των… παγοπέδιλων, αλλά και της… τούμπας, γιατί από… τούμπες, άλλο τίποτα ! Να σκεφτείτε πως το σόου ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα και ήδη έχουν… γκρεμοτσακιστεί πολλάκις, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Θέμης Γεωργαντάς, αλλά δεν το βάζουν κάτω !

Και την ώρα που οι εγχώριοι σελέμπριτις τα αναμετριούνται με τον… πάγο, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, φροντίζουν να κλείσουν τα ονόματα εκείνα που θέλουν να έχουν στην κριτική επιτροπή του σόου. Μάλιστα, όπως σας γράψαμε και σε πρωινή, σχετική ανάρτηση, τα ονόματα εκείνα που φαίνεται πως τελικά “κλειδώνουν” για κριτική επιτροπή, είναι ο Αλέξης Κωστάλας (πατινάζ άνευ Κωστάλα γίνεται ; δεν γίνεται), η Ελενα Παπαρίζου και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Οπως καταλαβαίνετε, το κανάλι θέλει με τρέλα τον Αλέξη Κωστάλα γιατί έκαστος στο είδος του και ο Αλέξης Κωστάλας στον σχολιασμό του καλλιτεχνικού πατινάζ, την Ελενα Παπαρίζου πάλι την θέλουν γιατί είναι κάτι παραπάνω από… hot και η παρουσία της στο πρόγραμμα θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος θεωρείται ιδανικός λόγω των καυστικών σχολίων του, του βιτριολικού του χιούμορ, αλλά και όχι μόνο…

Τι εννοώ με το “όχι μόνο” ; Εννοώ πως οι Αντεννικοί θέλουν διακάως τον Πέτρο στην κριτική επιστροπή, γιατί πιστεύουν πως η χημεία του με την παρουσιάστρια του προγράμματος θα είναι μοναδική και… ασυναγώνιστη ! Πως είναι δε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα; Μα χρέη παρουσιάστριας στο “Dancing on ice” θα δούμε να εκτελεί – με την καλή έννοια – η Τζένη Μπαλατσινού.

Ετσι, πιστεύουν πως το γνωστό ζευγάρι θα λειτουργήσει άψογα στο πλατό και θα μας προσφέρει ένα απολαυστικό… πινγκ-πονγκ ατάκας, το οποίο σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητη την AGB !

Εμείς, στο πλαίσιο αυτού του μικρού αφιερώματος που θελήσαμε να κάνουμε για το “Dancing”, προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να μιλήσουμε με τον κύριο Κωστάλα και τα πράγματα που μας είπε, ήταν άκρως ενδιαφέροντα !

Φυσικά και η συζήτησή μας ξεκίνησε από το αν έχει υπογράψει για το “Dancing on ice”, όπως ακούγεται…

“Οχι, ακόμα δεν έχω υπογράψει τίποτα… Και για να ακριβολογώ, δεν έχω κάνει καμία οριστική συζήτηση με το κανάλι…”, λέει στο “T-Life” ο Αλέξης Κωστάλας και συνεχίζει :

“Εννοείται πως έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες για το “Dancing on ice”, όμως, όχι δεν έχουμε δώσει τα χέρια, ούτε έχουμε υπογράψει συμβόλαια…”

– Απ΄ ότι γνωρίζω το κανάλι σας θέλει πολύ… Να υποθέσω πως ήσαστε θετικός στην ιδέα του να καθίσετε στην επιτροπή του “Dancing” ;
– Οντως είμαι θετικός και όντως σκέφτομαι θετικά την συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ομως, ακόμα δεν έχω πάρει τις τελειωτικές μου αποφάσεις. Και είμαι θετικός στην ιδέα, γιατί πολύ απλά, έχω ακομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από το “Dancing with the stars”. Δύο χρόνια τώρα, είχα πραγματικά μία άψογη συνεργασία και με την παραγωγή του σόου και με το κανάλι, οπότε όλο αυτό λειτουργεί θετικά για μένα στο να πω τελικά το “ναι” και στο “Dancing on ice”. Ξέρετε το άλφα και το ωμέγα είναι να κάνεις κάτι με το οποίο πάνω απ ΄όλα να περνάς καλά.

– Πιστεύετε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχετε τελικά υπογράψει με τον ΑΝΤ1;
– Δεν νομίζω αυτή την εβδομάδα να έχουν τελειώσει οι συζητήσεις και να έχουμε υπογράψει…

– Τελικά το καλλιτεχνικό πατινάζ είναι το… τηλεοπτικό σας πεπρωμένο !
– Δεν έχεις κι άδικο (γέλια) ! Και να σκεφτείς πως το καλλιτεχνικό πατινάζ μπήκε εντελώς τυχαία στην ζωή μου !

– Δηλαδή;
– Δηλαδή ασχολήθηκα με τον σχολιασμό του καλλιτενχικού πατινάζ, μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο οποίος πολλά, πολλά χρόνια πριν, όταν η ΕΡΤ αποφάσιζε να εντάξει στο πρόγραμμά της τους αγώνες του καλλιτεχνικού πατινάζ, εκείνος σκέφτηκε ως προιστάμενος του αθλητικού τμήματος του καναλιού, να με προτείνει στην διοίκηση για να αναλάβω τον σχολιασμό των αγώνων.

– Και εσείς δεν είχατε μέχρι εκείνη την στιγμή καμία σχέση με το πατινάζ;
– Είχα σχέση, γιατί πάντα μου άρεσε και είχα φροντίσω να ασχοληθώ μαζί του όχι… σχολιάζοντάς το, αλλά πιάνοντας τα παγοπέδιλα !

Τέλος όσο για το ποια θα είναι τα… τολμηρά ζευγάρια που θα δούμε στο “Dancing” ; Τα επικρατέστερα είναι τα εξής :

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Θέμης Γεωργαντάς
Ιωάννα Πηλιχού
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Χριστίνα Παππά
Βασίλειος Κωστέτσος
Γιώργος Χειμωνέτος
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Κώστας Φραγκολιάς
Πάμελα
Σωτήρης Πάστρας (κολυμβητής)
Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια)
Shaya
Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια

Read More

And More