Ρουβάς, Onirama, Φουρέιρα! Μάθε τι έγινε στη συνέντευξη τύπου! Φωτογραφίες

Για την νέα ροκ σκηνή που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στο “Αθηνών Αρένα” μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ελένη Φουρέιρα. Όλοι στο σχήμα αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν είναι να διασκεδάσουν τον κόσμο αλλά και να τον γεμίσουν ενέργεια!
Φυσικά ο Σάκης Ρουβάς δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον γιο του, αλλά και την μικρή Αναστασία που τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το τι θα φέρουν οι “Onirama” στη σκηνή και η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε από που αντλεί ενέργεια.
Σάκης Ρουβάς

Για την σκηνή μίλησε ο εκρηκτικός Σάκης:
Είναι μία τελείως ροκ σκηνή στην οποία όμως εξελίσσονται πολλά άλλα πράγματα εκτός από ροκ. Δεν λείπει το λαϊκό στοιχείο γιατί τα αγαπημένα τραγούδια που δεν έχουν στην πραγματικότητα ταμπέλες και τα διαχρονικά τραγούδια είναι στις καρδιές όλων μας και θα υπάρχουν.
Ο γιος σου.. σου έφερε γούρι;
Αν κρίνω από το γούρι που μου έφερε η Αναστασία ναι είμαι σίγουρος!
Πως είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό; Είναι διαφορετικές με αυτό που ζούσες με την Αναστασία;
Είναι πολύ διαφορετικές γιατί εκτός το ότι υπάρχει ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια, βλέπω και τις αντιδράσεις της Αναστασίας που έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον.
Πως υποδέχτηκε η Αναστασία το νέο μέλος;
Υποδέχτηκε το νέο μέλος με ενθουσιασμό και πολύ σκέψη. Ακόμα δεν έχει φανεί να ζηλεύει, αλλά διεκδικεί λίγο παραπάνω νομίζω την μαμά, την προσοχή.
Πως βλέπεις τα πράγματα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;
Πιστεύω ότι ο κόσμος χρειάζεται απαραίτητα να μπορέσει να βρει διεξόδους για να εκτονωθεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι μας όσο πιο συχνά μπορούμε γιατί όσο πιο δύσκολες είναι οι καταστάσεις, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε ενέργεια και αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας. Πρέπει να υπάρχουν μέρη τα οποία ο κόσμος μπορεί να πάει και να αναπληρώσει αυτή την χαμένη ενέργεια που βιώνουμε καθημερινά.
Την ενέργεια την αντλούμε από μέσα μας, γιατί όλοι την έχουμε, και στην πραγματικότητα την ενεργοποιούμε από τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Αν σκεφτόμαστε μόνο αρνητικά και με δυσκολίες δεν ενεργοποιείται αυτή η ενέργεια που έχουμε μέσα μας.
Ένα ευτυχές γεγονός που σου συνέβη, επηρεάζει τον τρόπο που βλέπεις την επαγγελματική ζωή;
Δεν πρέπει να θεωρείται αυτό που κάνουμε σαν δουλειά ή ότι είναι κάτι ξεχωριστό από την ζωή μας. Οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά μας επηρεάζει το σύνολο του εαυτού μας. Μεταφέρουμε και εμείς αυτό που μας συμβαίνει καθημερινά, αλλά πιστεύω και για τα παιδιά ότι έχουμε όλοι τον τρόπο να μεταβολίζουμε αυτή την κατάσταση και όταν βγαίνουμε στην σκηνή μαζί με τον κόσμο να δημιουργούμε μία καινούρια ατμόσφαιρα.

Θοδωρής Μαραντίνης

Τι είπε για τις τιμές του μαγαζιού;

Φέτος είναι πιο χαμηλές οι τιμές οπότε θα δοθεί και η ευκαιρία στον οποιοδήποτε να μπορεί να έρθει να δει το σχήμα και να διασκεδάσει χωρίς να σκέφτεται το οικονομικό κομμάτι τόσο πολύ.
Οι Onirama τι θα φέρουν στη σκηνή;

Θα φέρουν πολύ φασαρία, άτακτα παιξίματα και πολύ χαβαλέ! Έχουμε πολύ καλή διάθεση. Όλοι στο σχήμα βρισκόμαστε στην καλύτερη φάση επαγγελματικά ίσως και προσωπικά οπότε αυτό βοηθάει.

Ελένη Φουρέιρα

Από που αντλεί ενέργεια η όμορφη Ελένη;
Νομίζω ότι όλοι μας αυτή την ενέργεια την αντλούμε από τον κόσμο. Αν ο κόσμος από κάτω περνάει καλά, είναι αισιόδοξος και αυτό που μεταφέρουμε εμείς το αντιλαμβάνονται όπως εμείς το μεταφέρουμε, είμαστε ευτυχισμένοι και είναι το καλύτερό μας. Η δουλειά μου με κάνει ευτυχισμένη γιατί κάνω αυτό που αγαπάω.

Οι χορευτές:

Read More

And More