Demi Moore: Επιτέθηκε σε… φωτογράφο!

Μες στα νεύρα είναι τον τελευταίο καιρό η Demi Moore. Η γνωστή πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ που πάντα είχε ένα ζεστό χαμόγελο για όλους, έχει αλλάξει εντελώς συμπεριφορά μετά την απιστία του Ashton Kutcher.
Βέβαια, δεν έχει και άδικο μετά από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας μετά το ροζ σκάνδαλο του συζύγου της. Η απιστία του με την 23χρονη Leal την παραμονή της επετείου του γάμου τους, οι φωτογραφίες τους και οι αποκαλύψεις της ερωμένης του φαίνεται πως λύγισαν την διάσημη ηθοποιό.
Και μπορεί η ίδια να έχει προσπαθήσει επιμελώς να κρύψει τη στενοχώρια της και να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάνοντας ταυτόχρονα και προσπάθειες επανασύνδεσης, αλλά η ψυχολογική της κατάσταση φαίνεται πως δεν είναι και στα καλύτερά της. Έτσι, εκτός από τα πολλά κιλά που έχει χάσει, τα νεύρα της φαίνεται πως είναι τεντωμένα και το ξέσπασμα δεν θα αργούσε να συμβεί.
Έτσι κι έγινε… όταν ένας φωτογράφος πλησίασε την Demi Moore έξω από σαλόνι ομορφιάς στο Λος Άντζελες και προσπάθησε να την φωτογραφίσει. Τότε ποιος είδε την σταρ και δεν την φοβήθηκε!
Ο φωτογράφος που εργάζεται στο X17online αποκάλυψε πως η Demi Moore του επιτέθηκε λεκτικά, αρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να του πάρει την κάμερα. “Είναι τρελή. Το έχει χάσει τελείως. Ήταν στην απόλυτη παράκρουση. Εγώ απλά στεκόμουν στην γωνία και την περίμενα για να την φωτογραφίσω. Μόλις με είδε έκανε σαν τρελή. Προσπάθησε να ορμήξει πάνω μου και να μου αρπάξει την κάμερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More