Άννα: “Μήπως είμαι πολύ καχύποπτη; Να βγω για έναν καφέ μαζί του και βλέπω;”

Γεια σας!
Θέλω κι εγώ να σας πω τη δική μου ιστορία…

Έχοντας πληγωθεί αρκετά στην μέχρι τώρα ζωή μου δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω…

Πρόσφατα βγήκα από μία σχέση που δεν με γέμιζε, δεν με ενθουσίαζε, δεν με κάλυπτε, δεν με έκανε να νιώθω γυναίκα. Τέλος πάντων, το ξεπέρασα και είπα ότι σίγουρα κάπου θα υπάρχει και για μένα κάποιος που να με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και να με αποδεχτεί όμως είμαι χωρίς να θέλει να με άλλαξει.

Και δεν εννοώ εμφανισιακά, γιατί εμφάνιση διαθέτω και μάλιστα αρκετά καλή. Και δεν το λέω γιατί έτσι πιστεύω εγώ, αλλά γιατί το πιστεύουν κι άλλοι.

Πριν πολλούς μήνες κι ενώ και τότε είχα σχέση, πηγαίνοντας σε μία δημόσια υπηρεσία για μία δουλειά που θλίβει κάθε νέο όταν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία με εξυπηρέτησε ένας αρκετά ωραίος, νέος και πολύ χαμογελαστός κύριος. Με ματιές όλο νόημα. Δεν μου πέρασε απαρατήρητος.

Τελείωσα τη δουλειά κι έφυγα. Μα για κάποιο χρονικό διάστημα έπρεπε να πηγαίνω για μήνες στο διπλανό γραφείο. Βλεπόμασταν. Με χαιρετούσε. Μου χαμογελούσε. Υπήρχαν κάποιες κινήσεις που δεν άφηαν αδιάφορη καμία γυναίκα.

Πλέον σταμάτησα να πηγαίνω κι εντελώς τυχαία συναντηθήκαμε σε έναν άλλο δημόσιο χώρο της μεγάλης πόλης όπου μένουμε.

Εγώ ήμουν με δύο φίλες μου κι αυτός με δύο άλλους κατά πολύ μεταλύτερούς του κυρίους. Κοιταχτήκαμε, μα δεν μιλήσαμε. Μόνο μου χαμογέλασε και πέντε λεπτά αργότερα ξαναπέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Όπου σταματήσαμε και κοιταζόμασταν… ώσπου μου μίλησε.

Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορώ, καθώς έφευγα μου είπε ότι θα χαιρόταν πάρα πολύ αν περνούσα από τη δουλειά του για να με δει κι έτσι έκανα μερικές μέρες αργότερα. Συστηθήκαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μου είπε πως σε μερικές ώρες θα με έπαιρνε τηλέφωνο για καφέ.

Δεν πήρε. Και μου έστειλε μήνυμα αργά το βράδυ για καληνύχτα και συγνώμη. Κι ότι θα με έπαιρνε το πρωί να κανονίσουμε. Δεν πήρε πάλι… Και το απογευματάκι με πήρε να μου ζητήσει συγνώμη, αλλά έχει πέσει πολλή δουλειά… Κι ότι θα με έπαιρνε το πρωί να κανονίζαμε για το απόγευμα.

Και ρωτάω, είναι δυνατόν στη δημόσια υπηρεσία να εργάζεται το απόγευμα, αφού η συγκεκριμένη είναι κλειστή;

Το πρωί μου έστειλε μήνυμα για μια καλημέρα και τίποτε άλλο. Χωρίς άλλα σημάδια μέσα στη μέρα. Αργά το βράδυ μου έστειλε ένα μήνυμα για συγνώμη και θα επανορθώσει σε τρεις μέρες ό, τι ώρα θέλω εγώ…

Μα εγώ πλέον έχω υποψίες για το αν υπάρχει κι άλλη στη ζωή του…. Γιατί μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και δεν έκανε καμία κίνηση για να τα πούμε; Και εδώ είναι που δεν ξέρω τι να κάνω…. Μήπως είμαι πολύ καχύποπτη; Να βγω για έναν καφέ μαζί του και βλέπω; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. καλα κανεις και εισαι καχυποπτη…..κατι βρωμαει….

  2. geia sou anna mou! egw proswpika den pistevw oti ixe kathimerina douleia afu ixe mesolavisei k savatokuriako an endiaferotan pragmatika tha se eperne amesa tilefwno gia na pate gia cafe! an omws esi ton vlepeis filika mporeis na pas gia kafe mazi tou k na to pe3eis adiafori! auta apo mena! filia

  3. Εμείς δεν θα πηγαίναμε. ¨οχι απλά άλλη , να μν ειναι και παντρεμένος…

  4. enoieitai pos exei alli ..proa an niazotan pragmatika tha evriske xrono na epikinonisi!

  5. Ναι να είσαι καχύποπτη. Και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα.

  6. Οντως αν ενδιαφεροταν πιστευω πως θα ειχε επικοινωνισει μαζι σου με την πρωτη ευκαιρια..δε καταλαβαινω γιατι καθε μερα σ ελεγε θα σε παρει κ μετα σ ζηταγε συγγνωμη κ ματα παλι το ιδιο!?εγω στη θεση σου θα εμενα αδιαφορη..

  7. ο άνθρωπος είναι παντρεμένος. Ξεστραβώσου γιατι μου φαίνεται οτι μόνο στην εμφάνισή σου ποντάρεις.
    “εμφάνιση διαθέτω και μάλιστα αρκετά καλή”

  8. 100% ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ…ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ…ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ….

  9. πιστευω οτι δεν αξιζει καν να ασχολεισαι! αν ηθελε πραγματικα θα σου ειχε τηλεφωνησει ηδη! υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια. μην κολλας και προχωρα!

  10. απο μακρια …… κατι τετοιοι αντρες ειναι χαμενες υποθεσεις . και η ζωη ειναι πολυ μικρη για να καθεσαι να τους κυνηγας ή να τους περιμενεις !

  11. Oles pia me tetoia sigouria oti exei sxesi kai einai pantremenos…na anoixete grafeia mentioum…ego prosopika an mou arese tha edina mia eukairia alla tha imoun epifilaktiki…an exei kati tha fanei…

  12. καλά βρε BC δεν διάβασες τι έγραψε η κοπέλα;;;
    ο άνθρωπος το ακυρώνει συνέχεια. Τι πρέπει δηλαδή να κάνει να τον απειλήσει με όπλο για να τη δεί;;;

  13. θα συμφωνησω και εγω με τις υπολοιπες κοπελες ισως ειναι αλλου κ προφανως περναει καλα αφου σε ακυρωνει συνεχεια.θα σου ελεγα να μην πονταρεις σ’εκεινον διοτι δεν…εαν θες να βγεις μαζι του για καφε η’ οτιδηποτε αλλο καντο αλλα να εισαι υποψιασμενη για καθε ενδεχομενο μη πας και κολλησεις!!αυτο πιστευω:)

  14. ego den eipa oti den einai periergo oti to akironei…gia auto alloste tis proteina na einai epifilaktiki kai na exei ta matia anoixta…mporei na exei omos kai alles ipoxreoseis…i na simvainei kati sti zoi tou pou na mi thelei na to sizitisei me mia agnosti…gt agnosti einai pros to paron i anna…

  15. Καλημέρα!! ένα έχω να πω…άντρες πεταμένα λεφτά!!αυτό που έχω μάθει είναι οτι αν ένας άντρας ενδιαφέρεται, για οποιο λόγο, θα φέρει τα πάνω κάτω να σε δει….για τον εν λόγω κύριο υπάρχουν βάσιμες υποψίες οτι υπάρχει άλλος δεσμός ή γάμος ή κάτι στην ζωή του..και αυτό το κάτι δεν είναι δουλειά…οπότε keep searching ʼννα…!!!

  16. παντρεμένος λεμεεεεεεεεεε, ή το λιγότερο συζεί… κ δεν ξέρει πως “να το σκάσει” για να κάνει την απιστιούλα του.

  17. Pε κορίτσι μου το συζητάμε ακόμα??Είναι φως φανάρι ότι ο άνθρωπος αυτός ή είναι ανισόρροπος ή παντρεμένος ή σε σοβαρή σχέση…Είναι δυνατόν να ενδιαφέρεσαι για κάποιον και να μην κανονίζεις να τον συναντήσεις με την πρώτη ευκαιρία??Αυτό που περιγράφεις λέγεται κρυφτό που λειτουργεί εις βάρος σου!!!Καταρχήν έπρεπε απ’ την αρχή να σου κανονίσει ραντεβού και όχι να σου λέει να περνάς από την υπηρεσία να τον βλέπεις…Τι είσαι??Αν μη τι άλλο λες ότι είναι μεγαλύτερός σου…Που είναι ο υποτιθέμενος ιπποτισμός και ο σεβασμός του στο γυναικείο φύλο??Θα τον παρακαλάμε κιόλας??Δεν είσαι καθόλου καχύποπτη ίσως εκεί είναι το πρόβλημα..Έτσι ήμουν και εγώ κάποτε και με τον καιρό γνωρίζοντας πολλούς ανθρώπους άρχισα να καταλαβαίνω ποιοι ήθελαν την συντροφιά μου και ποιοι όχι και ποιοι ουσιαστικά με χρησιμοποιούσαν…Ο τύπος είναι εντελώς αναποφάσιστος ή έτοιμος να το παίξει σε διπλό ταμπλό…Προφανώς έχει κάποια σταθερή σχέση με πιθανά προβλήματα και προσπαθεί να βρει αντικαταστάτρια και διά της μεθόδου της καβάτζας να σε έχει και εσένα στα υπόψη…Δεν είναι καθαρός αυτή είναι η δική μου άποψη…Αλλιώς, δεν θα καταντούσε μία απλή συνάντησή σας η απόβαση από το Αλκατράζ….¨Οποιος και αν είναι ο λόγος που φέρεται έτσι το αποτέλεσμα είναι ένα: Σε έχει στην τσίτα και σε προβληματίζει…Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι με τόσο προβληματισμό από την αρχή κιόλας??Εγώ δεν θα σου έλεγα να βγεις ή να μη βγεις γιατί εσύ αποφασίζεις..Το θέμα είναι μήπως σε τουμπάρει και σε γοητεύσει τόσο που δεν θα βλέπεις μπροστά σου αν αξίζει…Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τι τον βοηθάει ή τι τον αποπροσανατολίζει…Καλό είναι να βλέπουμε αντικειμενικά τα γεγονότα για να αποφεύγουμε τις κακές συνέπειες για ΄μας στο μέλλον..Αν μπορείς να βγεις και απλώς να τσεκάρεις με εξυπνάδα βγες…Να είσαι πολύ προσεχτική πάντως!!!!Κυκλοφορούν εκεί έξω κάτι λέρες που ψάχνουν κάτι καλά και αθώα κορίτσια της ηλικίας σου και όχι μόνο…Οι γυναίκες πρέπει να είμαστε προσεκτικές γιατί έχουμε εύθραυστο ψυχισμό!Με πολλή αγάπη…

  18. ʼνδρας είμαι, ψάχνοντας θέματα σχέσεων κατέληξα με τον browser εδώ.Είναι δηλαδή κάτι τέτοια πόστ να επιβεβαιώνουν τις (κακές) απόψεις που έχει κανείς για τις γυναίκες σήμερα.
    Και μόνο το γεγονός ότι τόσο “εύκολα” η αρθρογράφος είναι πρόθυμη να βγει με τον “χαμογελούντα” -άγνωστο-τύπο της καθημερινότητας λέει πολλά απο μόνο του για τον βαθμό απελπισίας που συναντά κάποιος απο καιρού είς καιρόν στην ζωή του.
    Μετά είναι ολοφάνερο το παιχνίδι του χαμογελούντα εις βάρος της-δεν θέλει δα και υψηλή νοημοσύνη.
    Αλλά επιμένω, εντυπωσιάζει ο βαθμός ευκολίας σημερινών σημερινών γυναικών σε κάτι τέτοια,
    Μετά από αυτά θα πω ότι σαφώς εκείνος καλά κάνει και ακόμα περισσότερα ψέμματα ακόμη καλύτερα.
    Αφού μπορεί και έχει βρει το άτομο να τα κάνε, γιατί όχι?
    Εύγε στον τύπο (γέλια)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More