“Σκέφτηκα να σας γράψω την ιστορία μου για να καταλάβουμε κάποια στιγμή τι κυκλοφορεί εκεί έξω!”

Κορίτσια γεια σας!

Σκέφτηκα να σας γράψω τη δική μου ιστορία για να καταλάβουμε κάποια στιγμή τι κυκλοφορεί εκεί έξω!

Εδώ κι αρκετούς μήνες, χώρισα από μια σχέση 4 ετών. Ήταν μια πολύ γλυκιά σχέση που μου πρόσφερε τα πάντα, μόνο που για ένα διάστημα υπήρχαν έντονα προβλήματα που οδήγησαν στον χωρισμό. Αλλά έχουμε ακόμη επικοινωνία παρ’ όλο που με πλήγωσε πολύ!

Έτσι, λοιπόν αποφάσισα κι εγώ να πάω παρακάτω ή τέλος πάντων να διασκεδάσω και να πιστέψω σε κάτι άλλο.

Ένα βράδυ που είχα βγει, γνώρισα ένα παιδί γύρω στα 24. Εγώ είμαι 22. Δεν ήταν και πολύ του γούστου μου, αλλά είχε κάτι που με τραβούσε. Είχα δει ότι γενικά έπαιζε το μάτι του, αλλά όχι κάτι τραγικό.

Μιλήσαμε, γνωριστήκαμε και στο τέλος φύγαμε μαζί! Ζήτησε να πάμε σπίτι του. Πήγα γιατί ήθελα να τσεκάρω τον εαυτό μου, αν μπορώ να κάνω αυτό που ακούω συνεχώς γύρω μου. Τελικά, δεν μπόρεσα, όπως ήταν αναμενόμενο. Δεν μου έβγαινε και γενικά δεν είμαι καθόλου έτσι.

Έτσι λοιπόν δεν έγινε τίποτα. Με πήγε σπίτι και μετά από μια μέρα μου έστειλε μήνυμα χωρίς ερωτικά υπονοούμενα. Με πολύ ενδιαφέρον για μένα και την εξεταστική κτλ.

Κανονίσαμε να ξαναβρεθούμε μετά από δύο μέρες κι έτσι έγινε. Επικοινώνησε αυτός όπως είχαμε συμφωνήσει κι έδειχνε πολύ σοβαρός και γλυκός.

Πήγαμε για καφέ, μιλήσαμε… Ήταν αρκετά ευχάριστα και κανονίσαμε να ξαναβρεθούμε και να το πάμε έτσι χαλαρά κι όπου βγει.

Το επόμενο βράδυ βγήκα και ήταν στο ίδιο μαγαζί με μεγάλη παρέα κι ανάμεσά τους και μια κοπελίτσα. Μιλούσε μαζί της απλά φιλικά και κοιτούσε συνέχεια εμένα. Εγώ δεν έδινα και πολλή σημασία μέχρι που κάποια στιγμή σκύβει και …την φιλάει!!!!

Έπαθα σοκ. Όχι ότι είχαμε κάτι σοβαρό, αλλά δεν περίμενα να φερθεί και έτσι.

Φεύγοντας με πιάνει να μου μιλήσει και πήγε να με φιλήσει. Φυσικά τον χαρακτήρισα γελοίο κι έφυγα. Μου έστελνε μηνύματα να κατέβω από το σπίτι μου να μιλήσουμε και πήγα. Όχι για να τον συγχωρήσω, αλλά για να τον βρίσω. Και γιατί ήμουν περίεργη να δω τι μαλ… θα πει.

Μου είπε ότι αυτή ήταν η κοπέλα και πως έχω δίκιο γιατί έπρεπε να μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Μου είπε πως είμαι πολύ καλή κοπέλα και πως θέλει να βρεθούμε μια άλλη μέρα να μιλήσουμε και να μου εξηγήσει.

Όπως καταλαβαίνετε άκουσε πολλά. Φυσικά, χωρίς να ρίξω το επίπεδο, του είπα ότι είναι γελοίος και μ…. που νομίζει ότι μπορεί να παίζει, ότι τον λυπάμαι κι ότι περισσότερο λυπάμαι αυτήν την κοπέλα που τον πίστευε.

Νόμιζε ότι θα συνεχίζαμε, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη από τη στιγμή που κι εγώ είχα μια σχέση και θα πέθαινα αν το έκαναν σε εμένα.
Μου ζητούσε συνέχεια συγνώμη, μόν που τη συγνώμη θα έπρεπε να τη ζητάει από τον εαυτό του που δέχεται να πέφτει τόσο χαμηλά.

Την ιστορία σας την έγραψα, όχι γιατί με στεναχώρησε, αλλά γιατί σοκαρίστηκα. Είμαι πολύ ευκολόπιστη και δεν περίμενα ότι θα συνέβαιναν τέτοια παρ’ όλο που τα ακούω συνέχεια από γνωστούς.

Το μόνο που δεν θέλω, ούτε να σκέφτομαι, είναι τι θα γινόταν αν είχαν περάσει ένας, δύο, τρεις μήνες που θα “ήμασταν” μαζί και το μάθαινα μετά.

Είναι εντυπωσιακό πόσο άνετοι είναι όλοι αυτοί και χωρίς καθόλου τύψεις. Για αυτό προσοχή!
Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός….

Ευχαριστώ για την υπομονή σας! Καλή τύχη σε όλες!

Lena

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Με τον καιρό θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν πολλά “φρούτα” εκεί έξω. Να είσαι καχύποπτη με τους άντρες. Αυτό μας έχουν δείξει με την συμπεριφορά τους.

  2. Συγνώμη κοπελιά αλλά εδώ φταίς ΚΑΙ ΕΣΥ. Γιατί κατηγορείς αυτόν; Οταν τον γνώρισες λές οτι “έπαιζε το μάτι του”. Τον κατάλαβες λοιπόν. Είμαι σίγουρη οτι δεν τον ρώτησες καν αν έχει σχέση όταν πήγαινες κατευθείαν το ίδιο βράδυ σπίτι μαζί του “για να δοκιμάσεις τον εαυτό σου” Δηλαδή αν σου είχε ‘βγεί’ και είχες πάει μαζί του και μετά γινόταν όλο αυτό, πάλι εκείνον θα κατηγορούσες;;;; Και τι θα πεί να ‘δοκιμάσεις τον εαυτό σου;;’ Αρα πήγες καθαρά για σεξ μαζί του εκείνο το βράδυ. Και μετά θες να σε αντιμετωπίσει πιο σοβαρά αυτός; Για σύνελθε.

  3. mia paromoia sxesi eixa k gw prin ligous mines! eimastan 2 xronia mazi k kapws etsi ematha pws m koroideuei k paizei m alles.Opws k n exei prepei n prosexoume k toulaziston to pathima n mas ginei mathima ! filia!!

  4. προς σ : δεν τον κατηγόρησε ότι δεν την πήρε στα σοβαρά. τον κατηγόρησε ότι δούλεψε την άλλη κοπελίτσα. Και δεν κατάλαβα : τί κακό έχει να θέλει μία γυναίκα μόνο σεξ? δικαίωμά μας. Όμως κ γω αν θέλω να κάνω one night st, δε θέλω να είναι με το αγόρι μιας άλλης, αλλά με κάποιον ελεύθερο, ώστε να μην πληγωθεί κανείς. το θέμα είναι ότι οι άντρες λένε ψέμματα όλη την ώρα..

  5. αγαπητή ν, η γράφουσα λέει οτι “σοκαρίστηκε”. Αρα είχε προσδοκίες απο έναν παντελώς άγνωστο νεαρό, τον οποίο ήξερε μόνο ένα βράδυ! Αν ήθελε μόνο σεξ δεν θα την απασχολούσε τι κάνει αυτός στην προσωπική του ζωή. Διαφορετικά, θα κοιτούσε να τον γνωρίσει πρώτα για να δεί τι σόι άνθρωπος είναι.Μια ιδέα την είχε αφού οπως λέει “γενικά έπαιζε το μάτι του¨…
    Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους άντρες για τα πάντα. Να κοιτάμε και τη συμπεριφορά μας ως γυναίκες, να ακούμε το ένστικτό μας, και να κάνουμε σωστούς λογαριασμούς για να μή βγαίνει το ταμείο…μείον.

  6. βρε κοριτσια προφανως κ δεν απαιτουσα τιποτα απο εκεινον μετα απο την δικη μου συμπεριφορα,αφου του εδειξα κατι τετοιο λογικο κ εκεινος να με αντιμετωπισει ετσι!γι αυτο κ δεν θα προσπαθουσα να ξαναεπικοινωνησω μαζι του γιατι δεν ηθελα κ δεν μπορουσα να το παω ετσι,αλλα οταν μου εστειλε να ξαναβρεθουμε για καφε του ξεκαθαρισα πως δεν θελω να το συνεχισουμε ως απλο σεξ(που τελικα δεν εγινε ουτε αυτο εκεινο το βραδυ) κ οτι αν ειναι να το προχωρησουμε να το παρουμε απο την αρχη,να γνωριστουμε κ να το παμε χαλαρα κ εκεινοσ δεχτηκε κ μαλιστα μου ειπε πως κ εκεινος αυτο ακριβως ηθελε!γι αυτο κ χρησιμοποιησα τη φραση “σοκαριστηκα” οταν τον ειδα να φιλαει την αλλη κοπελα!δεν ειμαι χαζη κ δεν θα κατηγορουσα κανεναν αν μου ελεγε ξεκαθαρα οτι θελει μονο σεξ,δεν θα ειχα το δικαιωμα απο την στιγμη που θα ηταν ειλικρινης.ασχετα που εγω δεν θα το προχωρουσα,μπορει να υπηρχε καποια κοπελα που να εψαχνε κ εκεινη μονο σεξουαλικη επαφη,κ καλα θα εκανε αν ηταν ετοιμη να το κανει χωρις να δεθει κ να αρχισουν τα προβληματα.Γιατι εμεις οι γυναικες τα κανουμε αυτα!επισης μετα απο αυτα μου εστειλε μηνυμα να μου ζητησει συγγνωμη,κ μου ειπε πως δεν ειχε το χρονο να ρυθμισει καποια πραγματα(δηλαδη να χωρισει) κ πως οτι κ να κανει ξερει οτι δεν μου αλλαζει γνωμη πλεον.φυσικα η απαντηση ηταν να σκεφτει κ λιγο την κοπελα του εκτοσ απο τον εαυτο του κ αν σκοπευει να συνεχισει ετσι να χωρισει αλλιως να μεινει μαζι της χωρις να χαραμιζει την εμπιστοσυνη που του δειχνει!!ευχαριστω για τις ααντησεισ σασ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More